Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BitMEX-Gründer Arthur Hayes: Bitcoin als überlegenes Wertaufbewahrungsmittel in Zeiten potenzieller Inflation

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

Arthur Hayes, medstifter af BitMEX, advarer om en forestående inflation på grund af ændringer i den globale økonomiske landskab og en ekspansiv finans- og pengepolitik. Han fremhæver, at kryptokurver, især Bitcoin, kan fungere som en afsikring mod forventede devalueringer af fiat-valutaer i dette miljø.

## En ændring i den globale finansdynamik

Hayes påpeger, at den unipolære dominans af USA på finansmarkedet er blevet undergravet af fremkomsten af multipolare magter som Kina, Brasilien og Rusland. Dette skift, sammen med stigende statsgæld og valutainflation, indikerer en potentiel inflation. Hayes gør det klart:

### “Verden bevæger sig fra en unipolær, USA-domineret verdensorden til en multipolær verdensorden med ledere som Kina, Brasilien, Rusland osv. For at finansiere statsunderskud skal besparende borgere undertrykkes økonomisk, og centralbanker skal trykke flere penge. Den tredje verdenskrig er begyndt, og krige forårsager inflation.”

## Historiske finanscykler og investeringsbeslutninger

Hayes fremhæver to typer af historiske perioder – lokale og globale – og opfordrer markedsdeltagere til at vurdere disse trends, inden de træffer investeringsbeslutninger. Lokale perioder er præget af økonomisk undertrykkelse og krigsfinansiering, hvilket fører til inflation. Omvendt fører globale perioder til løsning af finansregler og global handel og resulterer i deflation.

### Analyse af finanspolitikken

Hayes undersøger tre store cyklusser siden den Store Depression og hvordan USA’s finanspolitik har påvirket verdensøkonomien. Han argumenterer for, at det vedvarende budgetunderskud og den lempelige pengepolitik indikerer vedvarende inflation. Hayes hævder, at traditionelle finansielle aktiver som aktier og obligationer vil have svært ved at bevare deres værdi.

### Bitcoin som overlegent Wertaufbewahrungsmittel

På grund af Bitcoin’s decentrale karakter og begrænsede udbud identificerer Hayes det som et overlegent værdibevarende aktiv i forhold til guld. Derfor anbefaler han at holde kryptokurver for at sikre værdibevaring midt i forventede devalueringer af fiat-valutaer.

## Konklusion

Som investorer nøje overvåger finansmarkederne, tilbyder Hayes’ indsigter i finans- og pengepolitik værdifulde spor i en usikker økonomisk fremtid. Kryptokurver som Bitcoin kan være et vigtigt element i porteføljen for at modvirke mulig inflation og værdiopretholdelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version