Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitpanda: Bitcoin fortsat det mest populære investering

Krypto-Start-up aus der EU mit 1 Million deutscher Nutzer

Bitpanda: Bitcoin fortsat det mest populære investering

Bitpanda, det østrigske kryptovirksomhed, har netop offentliggjort, at de nu har over en million brugere i Tyskland. Alt i alt har mere end fire millioner mennesker åbnet konti hos fintech-virksomheden. Udover at præsentere brugertal har Bitpanda også delt krypto-præferencer hos investorer.

Ifølge oplysningerne er den originale kryptocurrency Bitcoin stadig klart den mest populære investering blandt tyske krypto-investorer, til trods for dens skuffende kursudvikling. Ethereum (ETH) og Ripple (XRP) indtager henholdsvis anden- og tredjepladsen. Interessen for investeringer går dog udover de etablerede kryptocurrencies. Mange brugere har benyttet sig af Bitpanda-funktionen “Spotlight” for at investere i “tidlige kryptoprojekter”. Her har der været stor popularitet omkring Pepe (PEPE), Shimmer (SMR), Floki (FLOKI), Turbo (TURBO) og Sologenic (SOLO).

I forhold til de tyske investorer er de fleste brugere fra byerne Berlin, Hamburg, München, Köln og Frankfurt. Mere end halvdelen er over 33 år, og de med højst handelsvolumen er “flertallet mellem 50 og 60 år”. De tyske investorers porteføljer er også meget forskelligartede. Over halvdelen har “mere end 21 forskellige aktiver”.

Bitpanda CEO Eric Demuth benyttede lejligheden til at promovere virksomheden og sagde: “De fleste personer ville ikke indbetale deres løncheck til en bank med base på Bahamas eller Indonesien. I stedet ville de placere den hos en reguleret tysk bank. Det samme burde gælde for andre aktiver som krypto og aktier: Investér ikke på en børs, hvor midler og aktiver ikke er fuldstændigt adskilte og tilgængelige. Sats i stedet på regulerede, lokale spillere. Bitpanda har flest licenser i Europa, og vi har forpligtet os til at lade os overvåge af flere finansielle tilsynsmyndigheder.”

Kilde:
– BTC Echo

Ønsker du at investere sikkert i Bitcoin og andre kryptovalutaer?

På Bitpanda kan du handle med over 200 kryptovalutaer såvel som ædelmetaller. En platform for både begyndere og erfarne investorer.

Exit mobile version