Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitpanda wird Platin-Sponsor des FC Bayern München und verlost Bundesliga-Tickets

Mit Bitpanda zum Match des FC Bayern gegen Mainz

Bitpanda sponsorerer nu FC Bayern München

Bitpanda, den førende Kryptobörse i Europa, har netop annonceret et nyt sponsorsamarbejde med FC Bayern München. For at fejre denne ny alliance vil Bitpanda udlevere to Bundesliga-billetter.

Til den festlige anledning vil Bitpanda udlevere 2 billetter til FC Bayern Münchens hjemmekamp mod FSV Mainz 05 den 9. marts. Dette er en fantastisk mulighed for medlemmer af Bitpanda til at opleve spændingen live i Münchens Allianz Arena.

For at deltage i lodtrækningen skal man følge to enkle trin:
– Åben en konto hos Bitpanda og verificer den inden 21. januar 2024
– Foretag mindst 50 € handel på din konto

Det er også vigtigt at huske, at tilmeldingsfristen for deltagelse er den 21. januar 2024. Vinderne vil blive udtrukket ved lodtrækning den 22. januar 2024.

Bitpanda, etableret i 2014 i Wien, vil nu være “Platin” sponsor for FC Bayern München. Dette partnerskab vil give Bitpanda mulighed for at øge sin eksponering som en af Europas førende kryptobørser og fremme sikker handel med kryptovalutaer.

Partnerskabet blev annonceret af FC Bayern München via et tweet på netværket X.

Vi opfordrer alle interesserede til at deltage i denne unikke mulighed for at opleve spændingen ved en FC Bayern München-kamp live, samtidig med at man bliver en del af Europas førende kryptobørs.

Exit mobile version