EthereumKrypto News

Bitstamp stopper staking-service for Ethereum i USA på grund af usikker lovgivning.

Bitstamp stopper Ethereum Staking-service i USA på grund af usikker lovgivning

Kryptobørsen Bitstamp har annonceret, at de fra den 25. september vil stoppe Staking-service for Ethereum (ETH) for deres kunder i USA. Denne beslutning er truffet som et forsigtighedstiltag på grund af den usikre juridiske situation i landet.

Ifølge Bobby Zagotta, US-CEO og Global Chief Commercial Officer hos Bitstamp, vil kunderne fortsætte med at optjene Staking-rewards indtil den 25. september 2023. Herefter vil alle kryptoaktiver i Staking blive slettet, og de resterende rewards vil automatisk blive krediteret kundernes hovedkonti. Det kan dog tage et par dage, før brugernes kontostande afspejler ændringerne.

Bitstamp opkræver en gebyr på 15 % på alle Staking-rewards ifølge deres hjemmeside. Den månedlige rente for Ethereum Staking på børsen er 4,50 %, hvilket er sammenligneligt med en månedlig rente på 1,60 % for Staking af Algorand (ALGO). USA følger dermed efter andre lande, hvor Bitstamp-Staking allerede ikke længere er tilgængelig, herunder Canada, Japan, Singapore og Storbritannien.

Beslutningen ser ud til at være relateret til de seneste retlige udviklinger i USA. I begyndelsen af august annoncerede Bitstamp, at mindst syv alternative kryptovalutaer ikke længere ville blive tilbudt i USA. Disse kryptovalutaer inkluderede Axie Infinity (AXS), Chiliz (CHZ), Decentraland (MANA), Polygon (MATIC), Near (NEAR), The Sandbox (SAND) og Solana (SOL). Selvom handelsplatformen endnu ikke har angivet årsagen til suspensionen af disse kryptovalutaer, er den sandsynlige årsag forståelig. Alle syv alternative kryptovalutaer blev i juni nævnt af den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) som uregistrerede værdipapirer i deres retssager mod kryptobørserne Binance og Coinbase.

Ethereum er den oprindelige kryptovaluta på Ethereum-blockchainen og den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin (BTC). Et centralt spørgsmål i forbindelse med den aktuelle regulatoriske situation i USA er, om ETH skal klassificeres som en vare (commodity) eller et værdipapir. The Commodity Futures Trading Commission (håndelsopsevnævnet) har gentagne gange betegnet Ether som en vare, mens formanden for SEC, Gary Gensler, i april under et høringssamråd udtalte, at Bitcoin var en vare, men undlod at kommentere, om ETH også skulle klassificeres som et værdipapir.

Top  Kampen for Julian Assange: En kærlighedshistorie på tværs af grænserne

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button