Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitwise-Chef annoncerer at virksomhedens BITB har indsamlet yderligere 68 mio. dollars til køb af nye Bitcoin

Bitcoin-ETF von Bitwise größer als fast alle neuen ETFs von 2023

## Bitwise-BIT Fundet indsamler yderligere $68 millioner og køber mere Bitcoin

Bitwise Asset Management, et førende kryptovaluta-investeringsfirma, har annonceret, at deres Bitwise 10 Crypto Index Fund (BITB) har indsamlet yderligere 68 millioner dollars fra investorer. Disse yderligere midler vil blive brugt til at købe mere Bitcoin.

### Mere om Bitwise

Bitwise Asset Management blev grundlagt i 2017 og er engageret i at give institutionelle og private investorer adgang til den voksende verden af kryptovalutaer. Virksomheden prale af at have en professionel og erfaren hold af eksperter, der gør omfattende forskning for at identificere de bedste investeringsmuligheder inden for kryptovalutaområdet.

### BITB-fonden

BITB-fonden er et af Bitwises flagskibsprodukter, der tilbyder investorer eksponering mod de ti største kryptovalutaer på markedet. På grund af den stigende interesse for kryptovalutaer og den stigende popularitet af fonden har Bitwise været i stand til at sikre yderligere finansiering, hvilket giver dem mulighed for at forøge deres beholdning af Bitcoin.

### Stigende interesse for Bitcoin

Den seneste stigning i Bitcoin-investeringer kommer på et tidspunkt, hvor interessen for kryptovalutaer generelt er stigende. Institutionelle investorer og virksomheder begynder at se potentialet i at tilføje Bitcoin til deres portefølje som en måde at diversificere deres aktiver på og beskytte sig mod traditionelle markedsudsving.

### Konklusion

Bitwises evne til at sikre yderligere finansiering til BITB-fonden viser det stigende tillid og interesse for kryptovalutaer som en levedygtig investeringsmulighed. Med de ekstra midler vil Bitwise være i stand til at udvide deres Bitcoin-beholdning og give investorer endnu mere eksponering mod den førende kryptovaluta.

Exit mobile version