BitcoinEthereumKrypto News

BlackRock Beantragt Ethereum-ETF: Bullenmarkt voraus?

BlackRock annoncerer Ethereum-ETF efter Bitcoin-ETF ansøgning

Med den seneste nyhed om, at BlackRock har ansøgt om en Ethereum-ETF, steg Ethereum kursen hurtigt over 2.000 $. Samtidig førte nyheden til øget dynamik omkring Bitcoin ETF Token (BTCETF). I dag handles Bitcoin-kursen over 37.000 $, og bullene sigter stadig på at nå 40.000 $ inden november er omme. Bitcoin ETF Token har allerede indsamlet næsten 400.000 $.

Institutionel adoption af Bitcoin og Ethereum

BlackRock, verdens største formueforvalter, har med ansøgningen om en Bitcoin-ETF indledt institutionel adoption af kryptovalutaer. Nu har BlackRock efter registreringen af et nyt selskab ved navn iShares Ethereum Trust afsløret, at der snart vil følge en Ethereum-ETF. Nasdaq ansøgte i går om en notering for iShares Ethereum Trust, og krypto-verdenen er begejstret, da det amerikanske ETF-marked estimeres til at være på ca. 7 billioner $, sammenlignet med aktiemarkedet, der har en størrelse på 44 billioner $.

Fremtiden for krypto ETFs

Der findes allerede nogle børsnoterede fonde for kryptovalutaer, men disse er i USA begrænset til det regulerede futures-marked. Et kassaprodukt ville give private investorer og institutionelle investorer en direkte deltagelse, hvilket ikke er tilfældet med futures. ETFs muliggør en omkostningseffektiv investering i Bitcoin (og snart også Ethereum) gennem et reguleret instrument, hvilket potentielt kan tiltrække institutionel kapital.

Bitcoin ETF Token og forventningerne til en Bitcoin Spot-ETF

Interessen for Bitcoin ETF Token stiger i takt med forventningerne om en mulig godkendelse af en Bitcoin Spot-ETF af Securities and Exchange Commission (SEC). Bloomberg Intelligence-analytikere vurderer, at der er en 90 % sandsynlighed for, at en Bitcoin Spot-ETF for ARK 21 Shares Bitcoin ETF vil blive godkendt inden fristen den 10. januar. Dette øger frygten for at gå glip af (FOMO).

Top  Hvordan kan fremtidens kvantecomputere true sikkerheden af kryptokurver som Bitcoin?

Staking af Bitcoin ETF Token for attraktive afkast

Investorer har mulighed for at erhverve BTCETF Token i forsalg og engagere sig direkte i staking for at opnå årlige procentvise afkast på over 900 %. Dette har allerede tiltrukket over 30 millioner BTCETF Token til staking. Belønningerne udbetales i løbet af fem år, og hver producerede ETH-blok genererer en belønning på 119 $BTCETF.

Potentialet for en ny bull-marked

Godkendelsen af en Bitcoin Spot-ETF forventes at tilføre milliarder af dollars til markedet, hvilket kan starte det største bull-marked nogensinde. Bitcoin ETF Token giver mulighed for let staking og tilbyder dermed et attraktivt afkast.

Deflationær natur af Bitcoin ETF Token

BTCETF Token er deflationær og har en brændingsmekanisme, der driver udbudsreduktionen. Dette skaber potentielt en forøgelse af værdien af tokenet.

Konklusion

Med de seneste begivenheder i kryptovalutamarkedet stiger interessen for krypto ETFs og investering i Bitcoin ETF Token. Eksperter forventer, at en godkendelse af Bitcoin Spot-ETF og Ethereum-ETF vil skabe markante ændringer i finansmarkederne og for kryptovalutaer generelt.

Vær opmærksom på, at investering altid indebærer risiko, og potentielle investorer bør undersøge markedet grundigt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button