Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BlackRock: Bitcoin-ETF som Absicherung mod økonomiske turbulenser

BlackRock bewirbt BTC-ETF als sichere Anlage und hat 1 Billion Dollar TVL-Ziel

BlackRock og deres syn på Bitcoin som Absicherung

BlackRock, en af verdens største formueforvaltere, har for nylig skitseret Bitcoin-ETF’er som en potentiel forsikring mod de stigende amerikanske gæld. Dette skridt kommer i en tid, hvor investorer, bekymrede over den amerikanske økonomis udsigter, i stigende grad leder efter alternativer til traditionelle investeringer. BlackRocks tilgang understreger de særlige egenskaber ved BTC som en global, decentraliseret aktiv klasse, der fungerer uafhængigt af monetære eller politiske påvirkninger.

BlackRock fremhæver Bitcoin ETF som en Diversifikator

I deres rapport fremhæver BlackRock potentialet i Bitcoin som en diversifikator for investorer. Formueforvalteren konstaterer, at den begrænsede korrelation til traditionelle finansielle aktiver gør den attraktiv i tider med markedsusikkerhed.

“Naturen af Bitcoin som en begrænset, ikke-statslig, decentraliseret global aktivklasse har fået visse investorer til at betragte den som en flugt i tider med frygt og i tilfælde af visse geopolitiske forstyrrelser,” lyder det i rapporten. Investorer kan derfor direkte investere i BTC eller vælge Bitcoin ETF’er for at indgå i engagement med minimerede risici.

BlackRock påpeger betydningen af Bitcoin’s 1 billion dollars markedsværdi

En af de mest overbevisende aspekter af BlackRocks forslag er betoningen af Bitcoin’s 1 billion dollars markedsværdi. Dette milepæl er nået efter Bitcoin i årevis har overgået traditionelle aktiver. Ifølge rapporten har Bitcoin i syv ud af de seneste ti år overgået alle væsentlige aktieklasser, med en årlig afkast på over 100 % i de seneste ti år.

Alligevel påpeger rapporten, at Bitcoin stadig er en risikabel aktivaklasse på grund af dens volatilitet og den usikre udvikling af global accept. I mellemtiden har den stigende gæld i USA, der i øjeblikket overstiger 33 billioner dollars, fået investorer til at søge alternative aktiver, der kan fungere som værdibevaring – ifølge CNF.

BlackRock fremhæver også den uændrede maksimale omsætning på 21 millioner Bitcoins, hovedårsagen til at Bitcoin ikke kan devalueres. Dette positionerer kryptokurrencyen som en beskyttelse mod inflation og devaluering. Rapporten fortsætter med at sige:

“På lang sigt vil accepten af Bitcoin sandsynligvis blive bestemt af intensiteten af bekymringer over global monetær stabilitet, geopolitisk stabilitet, USA’s finanspolitiske bæredygtighed og USA’s politiske stabilitet.”

Det er tydeligt, at BlackRocks tro på Bitcoin som en sikring mod økonomisk uro er velbegrundet, og deres IBIT Bitcoin ETF har vist sig at være en troværdig mulighed for investorer. Med en stærk track record og en tiltagende global accept af Bitcoin som en legitim investeringsmulighed, ser fremtiden lys ud for denne digitale valuta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version