Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BlackRock erhält Anschubfinanzierung von unbekanntem Investor für Bitcoin-ETF

100.000 US-Dollar Startkapital für Bitcoin-ETF

BlackRock modtager 100.000 US dollars fra ukendt investor til Bitcoin Spot-ETF

BlackRock, verdens største formueforvalter, har ifølge deres seneste indgivelse til den amerikanske værdipapirtilsynsmyndighed, SEC, modtaget en startkapital på 100.000 US dollars fra en ukendt investor til deres Bitcoin (BTC) Spot-ETF.

Det fremgår af SEC-dokumentet, at investoren har aftalt at købe 4.000 aktier til en værdi af 100.000 US dollars til en pris på 25,00 US dollars per aktie, og at investoren “fungerer som lovlig underwriter vedrørende Seed Creation baskets”.

BlackRock har også afsløret nogle detaljer om deres planer om at betale sponsorafgiften. De vil bruge enten Bitcoin eller kontanter som handelskredit fra den kortvarige handelskreditor. Dette betyder, at BlackRock kan opkræve deres gebyrer gennem en kredit i stedet for at skulle sælge BTC (ETF’ens aktiv). Dette vil angiveligt have “lille indvirkning på BTC’s kurs”.

Ifølge dokumentet vil afregningen af handelskreditter ske på handelsdagen efter udførelsesdatoen, hvor der vil blive opkrævet en finansieringsafgift på 11 procent plus Federal Funds-satsen divideret med 365 dage. Dette er beskrevet som en “interessant udvikling på en nørdet måde” af ETF-analytiker Eric Balchunas.

BlackRock var blandt de første store institutionelle virksomheder, der ansøgte om en Bitcoin Spot-ETF i juli. Deres ansøgning er en af 13, der venter på en afgørelse fra SEC. Tidligere har SEC afvist alle ansøgninger om BTC-Spot-ETF’er. Markedseksperter tror dog nu, at SEC sandsynligvis vil godkende den første BTC-Spot-ETF i USA i begyndelsen af 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version