Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BlackRock investerer massiv i Bitcoin – Hvem bliver den næste krypto-stjerne?

Bitcoin News Das sind die wichtigsten Ereignisse

Bitcoin stiger og konsoliderer sig

Bitcoin har haft en stærk uge med en markant stigning og afsluttede ugen med at bryde EMA 200 på fredag. Selvom den konsoliderer sig lidt i weekenden, er handelsvolumenet lavt. En væsentlig del af opstigningen skyldes Bitcoin-Spot-ETF’er, der registrerede øgede tilstrømninger på fredag. Disse fysiske sikrede ETF’er tvinger emittenter som BlackRock til at købe BTC, hvilket driver prisen opad.

BlackRocks dominans på markedet

BlackRock har den største Bitcoin-investering med over 20 mia. dollars i iShares Bitcoin Trust, hvilket gør dem til den største investor blandt emittenterne. Analysen viser, at BlackRock forventes at øge deres BTC beholdning markant de kommende år. En grafik delt af Crypto Rover antyder, at BlackRock snart kunne have over 1 mio. BTC, hvilket ville være en enorm investering.

Potentialet i nye kryptovalutaer

Mens Bitcoin forventes at have en stigning på x3 til x5 i løbet af de kommende år, er der en ny kryptovaluta ved navn Crypto All-Stars ($STARS), som potentielt kan give langt højere afkast på op til x25 til x50. Projektet bag $STARS, kaldet MemeVault-økosystemet, tillader investorer at stake en række forskellige tokens på tværs af forskellige blockchains, hvilket øger mulighederne for højere præmier. $STARS har allerede oplevet en stor efterspørgsel og ser ud til at have stor potentiale for vækst.

Investering i kryptovalutaer

Selvom investering i kryptovalutaer er spekulativt og indebærer risici, er der mulighed for store afkast. Det anbefales dog altid at foretage en grundig undersøgelse, før man investerer. Potentielle investorer bør være opmærksomme på risici og relevante lovgivninger i deres jurisdiktion.

Exit mobile version