BitcoinEthereumKrypto News

BlackRock registrerer Ethereum Trust i Delaware – Krypto-markedet eksploderer, mens investorer venter på SEC-godkendelse.

BlackRock registrerer iShares Ethereum Trust i Delaware

For nylig blev det offentliggjort, at den iShares Ethereum Trust er blevet registreret i Delaware af BlackRock. Denne handling kommer kun en uge efter, at det blev annonceret, at der blev ansøgt om godkendelse af en Bitcoin-ETF. Dette træk blev mødt med glæde på markedet, og priserne steg betydeligt.

BlackRock ser ud til at være favoritten i kapløbet om at blive den første til at lancere en direkte Bitcoin-ETF. Det er dog stadig uvist, om den amerikanske værdipapir- og børstilsynsmyndighed (SEC) vil godkende det, da de har udtrykt bekymringer om kryptomarkedets modtagelighed for manipulation. Ikke desto mindre udløste nyheden håb om, at flere ETF’er for andre kryptovalutaer kunnen komme på markedet.

Selvom registreringen af iShares Ethereum Trust endnu ikke er bekræftet, har nyheden allerede haft en markant effekt på markedet. Inden for to timer steg Bitcoin til 38.000 dollars, og Ethereum brød igennem 2.000 dollars. Den positive stemning har også påvirket andre kryptovalutaer i Top 50, og priserne steg generelt.

Det er endnu uvist, om der faktisk vil blive indgivet en ansøgning om en ETF. Hvis det sker, vil det være spændende at se, om den nuværende markedsophedning vil fortsætte, eller om nyheden måske vil udløse salg. Investorer, der allerede har positioneret sig i markedsrallyet, kan muligvis se frem til gevinst. Dog bør investorer være opmærksomme på de mulige tab, hvis SEC ikke godkender den direkte Bitcoin-ETF. Forsigtige investorer vil muligvis vente og se, men kan gå glip af potentielle gevinster.

Det er vigtigt at understrege, at artiklen ikke udgør en investeringsrådgivning. Alle investeringer i kryptovalutaer indebærer risiko, og enhver beslutning truffet på baggrund af denne artikel sker på eget ansvar.

Top  Milliardkriminelle bekender sig skyldige i Bitfinex-hack fra 2016

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button