BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

BlackRocks Einreichung von Ethereum Spot-ETF bei der Nasdaq sorgt für Aufregung in der Krypto-Gemeinschaft: Wird dies den Weg für Spot-Bitcoin-ETFs ebnen?

Den officielle indgivelse af Spot af BlackRock Ethereum-rapporter har bekræftet, at BlackRocks Ethereum ETF-plan blev godkendt af Nasdaq og er på vej til den amerikanske børsmyndighed SEC for at få endelig godkendelse.

En milepæl for BlackRock

Den spændende nyhed om BlackRocks Ethereum Spot-ETF har fået krypto-samfundet til at juble. Investmentfirmaet har officielt indgivet en ansøgning til Nasdaq for deres Ethereum Spot ETF, iShares Ethereum Trust. Bloomberg’s Research Analyst Jeff Seyffart bekræftede dette ved at sige, at BlackRock netop har indgivet en 19b-4-ansøgning hos Nasdaq.

Selvom den officielle godkendelse fra SEC stadig mangler, er dette en betydelig udvikling for BlackRock. Den formueforvaltningsvirksomhed med en formue på 9 billioner dollars har fokuseret på Ethereum Spot ETF’er og venter på SEC’s endelige beslutning, mens de udforsker Bitcoin ETF’er.

Reaktionen i Krypto-Samfundet

Krypto-samfundets reaktion på denne nyhed har primært været positiv, da mange spekulerer i, at godkendelsen af Ethereum Spot ETF’et måske er et tegn på, at SEC også vil godkende Spot Bitcoin ETF’er. Nogle entusiaster havde frygtet, at SEC fortsat ville modsætte sig godkendelsen af Spot Bitcoin ETF’er, men BlackRocks indgivelse af Ethereum Spot ETF peger mod en mulig omvurdering af denne beslutning.

Krypto-samfundet er optimistisk med hensyn til, at dette kan udløse en opblomstring for Altcoins, herunder Ethereum. ETH-prisen steg med over 9 % efter meddelelsen og handles i øjeblikket til 2.086,92 $. Rapporter om indgivelsen af Ethereum Spot-ETF har udløst en rally i kryptovalutaen, og ETH’s markedsvolumen er steget med 171,53 %.

Fremtiden for Ethereum

Investorer ser frem til yderligere positive udviklinger for Ethereum Spot ETF’er, da en officiel godkendelse kan tyde på en potentielt langvarig bullmarked for ETH. Samtidig blev der også registreret en stigning på over 9 % i Ethereum-prisen, hvilket for første gang siden april i år overskred 2.000-dollargrænsen.

Top  Schweizer Staatsinstitute erweitern ihre Dienstleistungen im Kryptobereich

Grafen viser, at ETH-prisen er steget markant efter BlackRocks Ethereum Spot-ETF-annonce og nu er i en genprøvning af den 2.100-dollargrænse.

Krypto-samfundet følger spændt med i, hvordan udviklingen omkring BlackRocks Ethereum Spot ETF vil udvikle sig, og hvilken indvirkning det vil have på kryptovalutamarkedet som helhed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button