AltcoinsKrypto News

Blockchain-baseret platform, Friend.tech, mister momentum efter imponerende debut

Friend.tech: Fra succes til nedgang

Friend.tech, en blockchain-baseret platform, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge digitale tokens forbundet til deres foretrukne influencers, har mistet pusten efter sin storslåede debut.

Projektet blev den højest indtjenende serviceudbyder inden for decentraliseret finansiering kort tid efter udgivelsen. Dog var succesen kortvarig, da gebyrerne faldt drastisk, og antallet af brugere begyndte at falde.

Den 21. august genererede friend.tech næsten 1,7 millioner dollars i gebyrer. Platformen deler 10% af hver tokens transaktion mellem influenceren og platformen selv.

Crypto-personligheder som Cobie og HsakaTrades samt velkendte figurer som Grayson Allen og Garry Tan sluttede sig til platformen og bragte deres dedikerede følgere med sig.

I et forsøg på at udvide sin brugerbase tiltrak friend.tech endda skabere fra platforme som OnlyFans ved at tilbyde dem adgang til eksklusivt indhold og private gruppechats.

Men som den indledende begejstring aftog, har friend.tech set en skarp nedgang i gebyrer og antallet af aktive brugere. Ifølge data fra DeFiLlama har projektet genereret lidt over $ 161,117 i gebyrer inden for de sidste 24 timer. Dette er mere end 90% lavere end det tidligere højdepunkt.

Den præcise årsag til tilbagegangen er ukendt, men brugerklager over høje handelsgebyrer, langsommelige indlæsningstider og en kompleks prismodel er blevet bemærket.

Privacy Concerns Rettet mod Friend.tech

Friend.tech har stået over for stigende kritik angående en privatlivsmangel, der har ført til uautoriseret offentliggørelse af følsomme oplysninger om mere end 101.000 personer.

For nylig offentliggjorde Banteg, en kernebidragsyder til det populære DeFi-projekt Yearn Finance, et repository af offentligt tilgængelige skrabede data på GitHub, der afslørede kritiske detaljer om over 101.000 brugere på Friend.tech-platformen.

Top  Bitcoin-prisens reaktion på godkendelsen af ​​Spot ETFs: en klassisk "sælg nyhederne" begivenhed.

De eksponerede oplysninger inkluderer tegnebogadresser på Base og tilsvarende Twitter-brugernavne.

“101.183 mennesker har givet friend.tech adgang til at poste som dem, lækket database indikerer det,” udtalte Banteg i en tweet.

Desuden har friend.tech haft problemer med regulering, hvilket har fået udviklerne til at omdøbe influencer tokens som “keys” og distancere sig fra mulig værdipapirregulering.

Det er værd at bemærke, at friend.tech ikke er det første forsøg på at tokenisere crypto-influencers. BitClout, en platform bakket op af prominente investorer, stødte på juridiske udfordringer, da det brugte influencernes oplysninger uden deres samtykke. Projektet gennemgik senere en ombranding.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button