Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Blockchain-Entwicklungsteam sichert sich 38 Millionen US-Dollar in Serie-A-Finanzierungsrunde

Movement Labs sammelt 38 Millionen Dollar in der Serie A-Finanzierung, um Facebooks ...

Movement Labs sikrer 38 millioner dollars i finansiering

## Finansieringssikring og mål

Movement Labs, et Blockchain-udviklingsteam baseret i San Francisco, har netop sikret sig 38 millioner dollars i en Serie-A finansieringsrunde ledet af Polychain Capital. Denne finansiering vil støtte virksomhedens mission om at bringe Facebooks Move Virtual Machine til Ethereum, løse problemer med Smart Contracts og øge transaktionsdækningen.

### Deltagende Risikokapitalfirmaer

Adskillige velkendte risikokapitalfirmaer investerede i denne runde, herunder Hack VC, Placeholder, Archetype, Maven 11, Robot Ventures, Figment Capital, Nomad Capital, Bankless Ventures, OKX Ventures, dao5 og Aptos Labs. Den brede deltagelse viser tilliden til Movement’s økosystem.

### Mål og vision

Stiftet i 2022, har Movement Labs fokuseret på at løse udbredte problemer med Smart Contracts i Ethereum-økosystemet og introducere en nyskabende eksekveringsmiljø designet til at håndtere over 30.000 transaktioner pr. sekund. Ved at kombinere en EVM-kompatibel bytecode-interpreter med Ethereum for afregning, tilbyder Movement Zero-Knowledge Layer 2 Blockchain parallelisering og sikring af Smart Contracts for brugere, der ønsker at forblive i Ethereum-økosystemet.

## Angreb og løsninger på Smart Contracts

I perioden mellem 2022 og 2023 blev Smart Contracts for mere end 5,4 milliarder dollars udnyttet af hackere, hvor væsentlige protokoller som Curve og KyberSwap blev ramt af hyppige angreb. Movement’s Move-EVM muliggør for Move- og Solidity-udviklere at implementere kode, der er fuldt verificeret ved kørslen for at forhindre angrebsvektorer. Denne integrerede tilgang kombinerer forskellige modulære elementer for at forbedre sikkerhed og ydeevne.

### Reaktion fra teamet

Rushi Manche, medstifter af Movement, udtalte: “De to største udfordringer i forbindelse med Blockchain-infrastruktur er i øjeblikket den dårlige brugeroplevelse og Smart Contract-udnyttelse.” Ved at lancere Move på markedet, søger Movement Labs at accelerere innovationen i krypto-verdenen og adressere disse udfordringer.

## Fremtidige planer

Udover Movement L2 vil Movement Labs også præsentere Move Stack, et framework til eksekveringslaget, kompatibelt med mange Rollup-frameworks fra virksomheder som Optimism, Polygon og Arbitrum. Virksomheden har til hensigt at samarbejde med andre Ethereum-aktører for at skalere eksekvering af Smart Contracts på tværs af netværk og forbedre brugeroplevelsen.

For mere information om Movement Labs og muligheden for at deltage i Devnet, kan interesserede besøge movementlabs.xyz eller følge dem på Twitter @movementlabsxyz og på Discord.

**Om Movement Labs:**
Rushi Manche og Cooper Scanlon, stiftere af Movement Labs, etablerede virksomheden i 2022 med fokus på at drive den hurtigste og sikreste Layer 2 på Ethereum-netværket. Movement kombinerer sikkerheden og paralleliseringen af Smart Contracts med EVM’s likviditet og brugerbase. Gennem MoveVM og Move Stack på Ethereum, søger Movement Labs at skabe et blomstrende økosystem for nye generationer af mainstream-applikationer.

Kontakt os via media@movementlabs.xyz for yderligere information og pressekontakt.


*Kilde: Movement Labs, nyhedsaktualiseret af news aktuell*

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version