AltcoinsKrypto News

Blockchain og NFT-samarbejde mellem Polygon Labs og SK Telecom

Blockchain news

Blockchain selskabet Polygon Labs og den koreanske mobiloperatør SK Telecom har indgået en strategisk samarbejdsaftale om at opbygge SKTs Web3-økosystem. Ifølge pressemeddelelsen vil SKT tilføje support til Polygon-blockchainen til sin NFT-markedsplads TopPort og samarbejde med Polygon Labs om at opdage lovende Web3-startups og støtte inkubation. SKTs Web3-pung, der skal frigives i anden halvdel af 2023, vil også understøtte Polygon-netværket og introducere NFT-handel.

Exchange news

Betalingsfirmaet Trustly har annonceret et partnerskab med Coinbase for at tilbyde canadiere konto-til-konto-betalinger. Ifølge pressemeddelelsen kan Coinbase-brugere deponere og hæve midler direkte fra deres bankkonto til/fra deres kryptopung ved hjælp af Trustlys åbne bankbetalinger. Direkte bankoverførsler via Electronic Fund Transfer (EFT) vil blive aktiveret senere på året og give brugerne fordele som indskud, udbetalinger og høje indskudsgrænser.

Crime news

Singaporsk politi har anholdt ti udenlandske statsborgere under mistanke om hvidvaskning af penge og beslaglagt kryptovaluta samt omkring 700 millioner dollars i fiatvaluta og en lang række luksusgenstande og køretøjer. Den 15. august foretog mere end 400 betjente fra den kommercielle afdeling, den kriminelle efterforskningsafdeling, specialoperationskommandoen og politiets efterretningsafdeling samtidige ransagninger på flere steder over hele øen. De anholdte personer er mistænkt for at være involveret i hvidvaskning af udbyttet fra kriminalitet begået i udlandet, herunder svindel og online spil, oplyser det singaporske politi. Tolv andre personer hjælper med efterforskningen, og otte andre personer efterlyses i øjeblikket af politiet.

Legal news

Auktionshuset Sotheby’s har svaret på at blive nævnt i en ændring til en gruppesøgsmål, der blev indgivet af investorer i Bored Ape Yacht Club (BAYC) imod BAYC-skaberne Yuga Labs og hævdede, at de havde medvirket til at vildledeende promovere en NFT-samling fra 2021. Auktionshuset fortalte CNN, at “anklagerne i søgsmålet er grundløse, og Sotheby’s er parat til at forsvare sig energisk”.

Top  Institutionelle investeringer i krypto stiger markant: CoinShares rapporterer om stigende interesse i digitale aktiver

Security news

Nordkoreanske hackere stjal mindst 180 millioner dollars i løbet af de første seks måneder af 2023, ifølge Sydkoreas National Intelligence Service (NIS). Den udøvende sekretær for det parlamentariske efterretningsudvalg, Rep. Yoo Sang-beom, udtalte under en pressebriefing, at “Nordkorea ulovligt har stjålet mere end 1,5 milliarder dollars i virtuelle aktiver siden 2015, og NIS estimerede, at de var involveret i hacking-episoder med en værdi på mere end 180 millioner dollars alene i første halvår af dette år,” rapporterede Asia Today.

Det filippinske nationale politis Anti-Cybercrime Group (PNP ACG) har advaret spillerne om, at selvom crypto gaming har fordele, så har det også ulemper. Dette inkluderer adgangsbarrierer, der påvirker nogle spil mere end andre (som for eksempel Axie Infinity, der kræver, at spillere køber tre Axies, før de kan spille), samt risikoen for at miste tokens og NFT’er, miste penge på grund af volatilitet, hackerangreb, svindel og ondsindede angreb. “Cyberkriminelle bruger nu falske belønninger i såkaldte “spil-til-indtjening” mobil- og online-spil til at stjæle millioner af dollars i kryptovaluta,” siger de og tilføjer, at “bare fordi et spils underliggende blockchain er sikkert, betyder det ikke, at motoren eller markedspladsen også er sikker. Digitale tegnebøger, der opbevarer crypto gaming-tokens, kan også blive hacket eller mishandlet.”

Crypto-børsen BingX har annonceret fornyelsen af sit partnerskab med blockchain-sikkerhedsfirmaet CertiK. CertiK vil fortsætte med at levere BingX med Security Score API’en, hvilket gør det muligt for platformen at få adgang til sikkerhedsscore genereret af CertiK. Til gengæld vil BingX integrere Security Score API’en i sine produkter og sikre, at brugerne kan få adgang til og se sikkerhedsscorene for de noterede projekter, fremgår det af pressemeddelelsen.

Top  Nordkoreansk hackergruppe Lazarus stjæler næsten 240 millioner dollars i kryptovalutaer på blot 104 dage

AI news

ChatGPT-udvikleren OpenAI har annonceret, at de har erhvervet AI-designstudiet Global Illumination og siger, at “hele teamet er blevet en del af OpenAI”. De vil arbejde på kerneprojekter, herunder ChatGPT, siger de. Global Illumination er et firma, der har udnyttet AI til at opbygge kreative værktøjer, infrastruktur og digitale oplevelser, fremgår det af den korte meddelelse. Det tilføjes, at teamet tidligere har designet og bygget produkter hos Instagram og Facebook og har gjort “betydelige bidrag” hos YouTube, Google, Pixar, Riot Games og andre virksomheder. “Vi er meget spændte på den indvirkning, de vil have her hos OpenAI,” står der i indlægget.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button