AltcoinsKrypto News

Blue Chip Cryptocurrencies Struggle as US Stock Market Loses Momentum

Blue Chip Cryptocurrencies Giver efter i Gains efter Blowout-Dag

Blue chip cryptocurrencies har for det meste slettet de gevinster, de opnåede onsdag, hvor Bitcoin (BTC) handles nær $26.000 og Ether (ETH) også er tilbage omkring $1.650.

Selv om det amerikanske chipfirma Nvidia kunne præsentere imponerende tal for indtjening og forventninger, som har været en vigtig medvirkende faktor til de store stigninger i tech-aktierne i år, formåede det ikke at øge optimismen på det amerikanske aktiemarked, som er kommet under pres igen torsdag. Dette vejer også en smule ned på krypto markedets optimisme.

Forsigtighed på kryptomarkedet er ikke overraskende inden Fed’s formand, Jerome Powell, udtaler sig på den årlige Jackson Hole konference for centralbankchefer, som finder sted på fredag.

Powell forventes at holde døren åben for yderligere renteforhøjelser fra Fed i år og modsætte sig ideen om at skære i renterne for tidligt, da kampen mod inflationen endnu ikke er vundet, og den amerikanske økonomi fortsat er stærk.

Denne netto-høge besked kan veje ned på kryptomarkedet, som generelt klarer sig bedst i et miljø med lempelige finansielle betingelser og faldende amerikanske obligationsrenter.

Mens blue chip-kryptovalutaer fortsat befinder sig inden for deres seneste handelsområder, forbliver volatiliteten høj på det meget illikvide shitcoin/meme coin-marked.

Her er nogle af de største vindere, ifølge DEXTools.

Baby Shiba Inu ($BABYSHIB)

En sjov ny meme token ved navn Baby Shiba Inu ($BABYSHIB) er steget siden lanceringen for lidt over en uge siden.

Top  Nyhed: Mulig godkendelse af spot Bitcoin ETF denne uge - Hvordan reagerer markedet?

$BABYSHIB’s markedsværdi lå sidst på omkring $9,6 millioner, en all-time high, og er steget ca. 250% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Tokenen har næsten $500.000 i omsættelige midler, 24-timers handelsvolumen på omkring $3,2 millioner og har tiltrukket mere end 2.000 investorer, siden den blev lanceret.

Ifølge en sikkerhedsgennemgang fra DEXTools’ GoPlus har tokenen en købs- og salgsafgift på 1%, men kun én potentielt bekymrende faktor er identificeret i tokenens kontrakt – en mulig anti-whale mekanisme.

Toad Killer ($TOAD)

Toad Killer ($TOAD) er en anden token, der stiger torsdag, med en stigning på 60% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Tokenens markedsværdi lå sidst på omkring $11,9 millioner, med næsten $1 million i omsættelige midler og næsten 2.000 investorer.

Ifølge GoPlus har tokenen ingen bekymrende faktorer i dens kontrakt, hvilket reducerer risikoen for, at det er en form for svindel, selvom de omsættelige midler stadig kan udgøre en risiko for en “rug pull”.

Shares.finance ($SHARES)

$SHARES, den indfødte token for et nyt projekt ved navn Shares.finance, som hævder at være en innovativ web3-protokol, der giver brugerne mulighed for at skabe aktier i stedet for tokens, hvilket muliggør indtægtsdeling og “staking”, er også steget i værdi.

Ifølge DEXTools var $SHARES oppe omkring 70% inden for de sidste 24 timer og havde en markedsværdi på $2,2 millioner, med over $600.000 i omsættelige midler, over 1.500 investorer og 24-timers handelsvolumen på over $2 millioner.

Alternativer at Overveje

For kryptoinvestorer, der ønsker at sprede deres risiko, er en alternativ højrisiko-højafkast-investeringsstrategi at deltage i krypto pre-sales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nye krypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Top  Ripple's XRP-Whales skaber spænding om kursen - Kan den ramme $2?

Disse tokens sælges næsten altid til meget lave priser, og der er en lang historie om, at pre-sales giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams og en fantastisk vision om at levere en revolutionerende krypto-applikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast-forholdet for deres pre-sale-investering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå pre-sale-projekter for at hjælpe investorer.

Her er en liste over 15 af de, som projektet betragter som de bedste krypto pre-sales i 2023.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel gives til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button