AltcoinsKrypto News

Blue chip-kryptovalutaer stiger som svaret på svag amerikansk økonomisk data

Blue chip-kryptopriser stiger som følge af svag amerikansk økonomisk data

Blue chip-kryptopriserne er på vej opad onsdag, da renterne og dollaren falder i USA, samtidig med at aktiekurserne stiger som reaktion på flere svage amerikanske undersøgelser.

Bitcoin (BTC) er kommet op på omkring $26.300, og Ether (ETH) er steget til omkring $1.600, begge med en stigning på omkring 2% inden for de sidste 24 timer. Dette skete, efter at de amerikanske PMI-undersøgelser for august viste, at den dominerende amerikanske servicebranche stagnerer. Dette får bekymringerne til at stige om, hvorvidt den amerikanske økonomi er lige så stærk, som det ellers er blevet antaget i de seneste uger.

Dette har dæmpet frygten for flere rentestigninger fra den amerikanske centralbank senere på året. Ifølge CME’s Fed Watch Tool, der overvåger prisfastsættelsen af amerikanske rentefutures på markedet, faldt den implikerede sandsynlighed for endnu en rentestigning på 25 basispoint ved mødet i november til under 40% på onsdag. Dette er faldet fra over 45% dagen før.

Kryptopriserne har det tendens til at klare sig godt, når markedet sænker sine forventninger til, hvor høje de amerikanske rentesatser vil blive, og omvendt.

Dog skal handlende ikke lade sig rive med af denne opsving. Udtalelser fra Fed-formand Jerome Powell senere på ugen kan nemlig kaste en våd klud over rallyet. Powell skal tale ved et årligt møde for centralbankchefer i Jackson Hole og forventes at holde muligheden for yderligere rentestigninger åben og modsætte sig ideen om for tidlige rentenedsættelser på grund af kampen mod inflationen i USA, som stadig ikke er vundet.

Top  Kan Solanas imponerende præstation føre den til at nå de eftertragtede $100 inden 2023?

Hvis markedet opfatter denne besked på en stram måde, kan dollaren og renterne igen stige, hvilket vil sende de førende kryptoaktiver nedad.

Indtil da forventes det, at de største kryptokurser ikke vil stige markant højere. Handlende, der er på udkig efter hurtige gevinster, vil sandsynligvis fortsætte med at strømme til de mindre likvide shitcoin/meme coin-markeder, hvor mønter ofte oplever fordoblinger, tredoblinger eller endda ti-doblinger på en enkelt dag.

Naturligvis kan disse typer højrisikomønter også miste stort set hele deres værdi på en enkelt dag, så handlende bør udvise ekstrem forsigtighed.

Når det er sagt, er her nogle af topperformerne ifølge DEXTools:

SP500 ($SP500)

SP500 ($SP500), der har navn og ticker baseret på den almindeligt anvendte ticker for S&P 500-kontrakt for forskel (CFD’er), og som præsenterer sig selv som “broen mellem traditionel finans og crypto”, har haft en betydelig stigning onsdag. Den er oppe med 160% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Værdien af $SP500 var sidst omkring $140.000, og der var lige over $160.000 i likviditet, med en handelsvolumen på over $350.000 inden for de sidste 24 timer, og der er nu tæt på 250 ejere.

DEXTools’ sikkerhedsgennemgang afslører ikke nogen bekymrende aspekter ved tokens kontrakt, men da likviditeten ikke er låst, er der stadig en risiko for, at token kan blive “rug pulled”. Handlende bør udvise ekstrem forsigtighed.

Salt Token ($SALT)

En shitcoin ved navn Salt Token ($SALT), der blev lanceret sidste uge, har nået nye rekordhøjder onsdag og er steget med 100% i løbet af de sidste 24 timer ifølge DEXTools.

Top  Stacks (STX) oplever 12% kursstigning og rangerer blandt top-100 altcoins' daglige vindere

Dens markedsværdi var sidst lige under $300.000, med næsten $170.000 i låst likviditet, en handelsvolumen på $150.000 inden for de sidste 24 timer og over 700 ejere.

DEXTools ‘GoPlus-sikkerhedsgennemgang identificerer en 2% køb- og salgsafgift samt en anti-whale mekanisme.

XDoge ($XD)

XDoge ($XD), en meme coin med temaet “genfødsel” af Dogecoin og Twitter, er pumpet tilbage i live onsdag og er steget med 70% på dagen ifølge DEXTools.

XDoge’s markedsværdi var sidst tæt på $350.000, med $70.000 i likviditet, en handelsvolumen på $220.000 inden for de sidste 24 timer og nu tæt på 1.500 ejere.

Shitcoinet har eksisteret i et stykke tid nu (lidt under en måned), hvilket bør mindske bekymringerne om, at det er en “rug pull” eller scam.

DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsgennemgang identificerer kun ét bekymrende aspekt af tokenens kontrakt, nemlig en antiwhale-mekanisme.

Alternativer at overveje

For kryptoinvestorer, der ønsker at diversificere, er en alternativ højrisiko-højafkast-investeringsstrategi at deltage i kryptopresales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra startende kryptoprojekter for at hjælpe med finansieringen af deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid meget billigt, og der er en lang historie med, at presale-leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast for deres presale-investering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste med 15 af de bedste kryptopresales i 2023 ifølge projektet.

Se de 15 Cryptocurrencies

[Disclaimer: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel leveres til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan risikere at miste hele din kapital.]
Top  Eightcap: En anerkendt global CFD-mægler med adgang til avancerede handelsværktøjer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button