AltcoinsKrypto News

BNB Coin fortsætter med at være under pres: Massevis af likvidationer og bekymrende nyheder fra Rusland får Binance Coin-kursen til at falde

BNB Coin fortsætter med at være under pres: Massevis af likvidationer samt bekymrende nyheder fra Rusland får BNB Coin-kursen til at falde

I de seneste måneder har verdens største kryptobørs, Binance, sammen med deres BNB Coin, været i rampelyset. Desværre har nyhederne primært haft en negativ tone. Dette har også påvirket Binance Coin (BNB) negativt, og i lyset af rygter og salgspresset på BNB er kursen nu igen faldet med to cifre.

Aktuelle oplysninger om involvering af kryptobørsen i overførsel af russisk formue har yderligere sat kursen under pres. Derudover ser det ud til, at børsen er i gang med at sælge bitcoins for at støtte kursen på deres native BNB Coin. Dette er en proces, som vi allerede har set hos den insolvente kryptobørs FTX, inden lyset gik ud. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad der venter Binance Coin og børsen, og også se på Binance Coin kursprognosen.

BNB Coin under pres: Massevis af likvidationer og bekymrende nyheder fra Rusland påvirker Binance Coin-kursen negativt

I den seneste tid har der været spekulationer om mulige likvidationer af Binance Coin (BNB). Nogle markedsobservatører spekulerer i, at Binance måske har solgt bitcoins (BTC) for at støtte BNB-kursen. Dette er ikke en usædvanlig strategi, da andre børser tidligere har taget lignende skridt for at støtte deres native coins. Et kendt eksempel er den nu insolvente børs FTX, der forsøgte at støtte deres native coin på samme måde.

Men udfordringerne for Binance og BNB-kursen stopper ikke her. Rygterne har spredt sig efter en artikel i Wall Street Journal om, at Binance muligvis har overtrådt betingelserne for Rusland. Der går rygter om, at brugere stadig kan handle via Binance i forbindelse med russiske banker. Sådanne rygter, uanset om de er sande eller ej, har betydelig indvirkning på investorernes tillid og møntens markedsværdi på grund af regulatoriske konsekvenser og tilhørende virkninger.

Top  Binance entfernt Monero von der Plattform - Was bedeutet das für den Krypto-Markt?

I en pressemeddelelse har kryptobørsen Binance selv forsikret, at de har implementeret alle sanktioner korrekt og modsiger dermed rygterne.

Teknisk chartanalyse af den nuværende udvikling i Binance Coin (BNB) kursen

Binance Coin (BNB) oplevede imponerende stigninger i 2022 og etablerede sig som en af de bedste performere. Men som ordsproget siger: “Efter højderyggen kommer ofte dalen.” Siden anden halvdel af 2023 har BNB været på en sand rutsjebanetur, der har været præget af negative overskrifter og rygter. Men hvad siger den tekniske analyse om den nuværende situation og den fremtidige udvikling af BNB-kursen?

Siden toppen har Binance Coin oplevet betydelige kursfald på 36 procent og handles i øjeblikket til 217 dollars. Et prisniveau, der sidst blev set for omkring 18 måneder siden. Men for at få et fuldstændigt billede skal vi dykke dybere ned i den tekniske analyse.

Centrale indikatorer, der ofte anvendes i teknisk analyse, er EMAs som glidende gennemsnit for en kryptokurrency. I tilfældet med Binance-kursen har vi set et “Death Cross” opstå. Dette fænomen opstår, når det korte glidende gennemsnit (f.eks. EMA 50) krydser det lange glidende gennemsnit (f.eks. EMA 200) nedefra og opad.

Historisk set har Death Cross ofte været et signal om en vedvarende nedadgående tendens. Præcis dette mønster observerede vi i begyndelsen af juni for BNB, og det forudsagde den efterfølgende kursnedgang. Siden da er Binance Coin-kursen konstant faldet. På trods af den stejle nedadgående trend har Binance Coin fundet støtte ved 200 dollars og viser tegn på stabilisering.

For at opnå en positiv vending er det nu afgørende, at handelsvolumen stiger, og købernes tillid genoprettes. Udfordringen vil være at bryde den dominerende nedadgående trendlinje og etablere en holdbar opadgående trend.

Top  XRP vs. SEC: Står SEC til at tabe slagsmålet?

Konklusion og udsigt for Binance Coin (BNB) prognosen

Kombinationen af mulige likvidationer, salget af bitcoins for at støtte BNB-kursen og rygterne om overtrædelse af russiske betingelser bringer Binance i en udfordrende position.

Selvom Binance Coin har lidt betydelige tab i de seneste måneder, viser den tekniske analyse tegn på mulig stabilisering. Det er afventende, om BNB kan genopnå den nødvendige dynamik og køberinteresse for at vende den nuværende nedadgående tendens.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button