AltcoinsKrypto News

BONE-Token baseret på Shiba Inu oplever en imponerende stigning på kryptomarkedet trods generel udvikling

BONE-Token oplever betydelig prisstigning på trods af usikker markedsudvikling

Den populære Shiba Inu-baserede BONE-Token har overraskende nok udviklet sig til en af de mest succesfulde aktiver på kryptomarkedet i dag. På trods af den generelt træge udvikling på markedet oplevede Bone Shibaswap (BONE)-tokenet en stigning på 11 % inden for de seneste 24 timer.

Positive faktorer bidrager til BONE’s prisstigning

Hovedfaktoren bag den positive prisudvikling for BONE er en række positive tiltag i Shiba Inu-økosystemet. En betydelig medvirkende faktor var den nylige opdatering af Shibarium-testnet-udforskeren Puppyscan. Derudover har den igangværende proces med at udløse tidligere fastlåste BONE-tokens til brugerne spillet en afgørende rolle.

Ifølge en rapport fra NewsBTC havde Shibarium Layer-2-netværket en betydelig teknisk fejl i dets broaftale, hvilket resulterede i, at omkring 1,7 millioner dollars værdi af Ethereum sad fast mellem Ethereum og Layer-2-løsningen efter Shibariums lancering den 16. august.

Lucie, en kendt Shiba Inu-influencer, har for nylig informeret fællesskabet om BONE-status på Shibarium. Hun bekræftede, at mange brugere nu har modtaget deres tidligere fastlåste BONE-tokens, hvilket blev bekræftet af flere andre brugere.

Shibarium-mainnet fortsætter sin optimering

En anden faktor, der bidrager til BONE’s stigende popularitet, er den fortsatte forbedring og optimering af Shibarium-mainnettet i forbindelse med dets kommende relancering. Shytoshi Kusama præsenterede onsdag en række nye funktioner, der skal forbedre brugeroplevelsen af Layer-2-skaleringsløsningen. Det er vigtigt at bemærke, at Shibarium stadig er i privat beta og endnu ikke er blevet genstartet offentligt.

Top  Kraken indgiver anmodning om at få afvist SEC's sagsanlæg

Stærk opadgående tendens forventes for BONE-Token

Siden det blev kendt, at Bone ShibaSwap (BONE)-tokenet ville blive til gass-tokenet for den længe ventede skaleringsløsning for Shiba Inu, Shibarium, har prisen været i en stærk opadgående tendens. Denne tendens blev kun dæmpet af Shibariums fejlslagne lancering. De seneste nyheder har dog givet BONE-tokenet ny momentum.

BONE har nu nået sit retracement ved det 61,8 % Fibonacci retracement-niveau på 1,10 $. I løbet af de sidste to dage er det lykkedes BONE at bryde over den 200-dages EMA (blå linje). I går blev både 50 % og 38,2 % Fibonacci retracement-niveauet brudt. Sidstnævnte er særligt vigtigt for BONE’s videre prisudvikling og ligger på 1,3792 $.

I perioden fra februar til midten af marts i år fungerede niveauet som den vigtigste støtte. Der er i øjeblikket endnu en test af 38,2 % Fibonacci retracement-niveauet ved 1,3792 $. Hvis BONE-bullerne formår at forsvare dette niveau, vil betingelserne for yderligere opadgående bevægelse være til stede.

Det næste mål er det 23,6 % Fibonacci retracement-niveau på 1,4052 dollars, før BONE kunne afslutte sin korrektion og sigte mod det tidlige topniveau i august på 1,8155 dollars. Dette vil give en yderligere stigning på 29 %. Hvis prisen bevæger sig over august-topniveauet, vil det betragtes som en åbning for en angreb på det hidtidige højdepunkt på 2,10 $, hvilket svarer til en imponerende stigning på 48 %.

Herefter vil BONE gå ind i en prisfastsættelsesfase, hvor et mål kunne være 1,618 Fibonacci-udvidelsen ved 2,25 $.

Det er spændende at følge udviklingen af BONE-tokenet i de kommende dage og uger. Med de aktuelle positive udviklinger og den stærke præstation på kryptomarkedet kan en yderligere opadgående tendens dog være mulig. Investorer og handlende bør holde nøje øje med prisudviklingen og træffe risikoforanstaltninger for at beskytte deres investeringer.

Top  Spot Bitcoin ETFs overskrider forventningerne og ændrer landskabet for kryptoinvesteringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button