Krypto News

“Bored Ape Yacht Club”-NFTs Sonnenbrand und schneeblind nach Krypto-Festival: Veranstalter bestätigt viel zu aggressive Beleuchtung

Skandalen ved “Bored Ape Yacht Club” NFT-festivalen

Alvorlige sundhedsmæssige problemer plager deltagere

Sidste weekend afholdt “Bored Ape Yacht Club” en tre-dages festival i Hong Kong, der førte til nogle yderst alvorlige sundhedsmæssige problemer for de deltagende NFT-ejere.

Mærkelige symptomer

Efter den festlige begivenhed begyndte flere deltagere at klage over usædvanlige symptomer som solskoldning og midlertidig blindhed. Nogle fik endda midlertidig totalt synstab, der heldigvis var kortvarigt.

Eftersøgning efter årsagen

Efter en grundig efterforskning kunne arrangørerne endelig identificere, at den aggressive belysning fra UV-A-lamper på festivalen var skyld i de hud- og øjenproblemer, som deltagerne led af.

Reaktioner fra talspersonen

Yuga Labs, selskabet bag NFT-projektet, har bekræftet de rapporterede sundhedsproblemer og forsikret offentligheden om deres bekymring. De har desuden opfordret alle berørte deltagere til at søge lægefaglig hjælp.

Konsekvenser og respons

Mens der ikke forventes alvorlige konsekvenser for deltagerne, opfordrer festivalarrangørerne stadig til at søge lægehjælp og rapportere eventuelle diagnoser til dem. De har også understreget deres forpligtelse til at støtte dem, der blev påvirket.

Alt i alt har denne unikke begivenhed efterladt en bitre eftersmag for de hårdt prøvede NFT-ejere, der havde håbet på en festlig aften. Nu er der behov for at håndtere sundhedsmæssige konsekvenser og forstå, hvordan tingene gik så galt på “Bored Ape Yacht Club”‘s festival.

Top  Bitcoin Volatilitet når rekordlavt niveau: Derfor står det stærkeste markedsskift foran!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button