Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Britisk retsdom afgør: Craig Wright er ikke skaberen af ​​Bitcoins

Gericht in London: Craig Wright ist nicht der Bitcoin-Erfinder Satoshi Nakamoto

I en retssag ved High Court of England and Wales er det blevet fastslået, at den australske computerforsker Craig Wright ikke er den virkelige skaber af Bitcoins. Efter en fem ugers lang proces kom dommer James Mellor hurtigt med afgørelsen, hvor han klart udtalte, at Wright ikke er den person, der står bag opfindelsen af Bitcoin-systemet.

### Das Gericht nicht überzeugt
Sagen mod Wright blev anlagt af flere Bitcoin-firmaer, der beskyldte ham for at skabe usikkerhed på markedet med aggressive retssager mod kryptoprojekter. Wright blev også anklaget for at have forfalsket dokumenter for at bevise sin påståede identitet som Bitcoin-opfinderen. Selv under retssagen i London forsøgte Wright angiveligt at forfalske dokumenter og krævede store pengebeløb fra kryptofirmaer. Han hævdede, at hvis han ikke var Satoshi Nakamoto, ville den ægte person have protesteret for længst. Dommeren blev dog ikke overbevist af Wrights argumenter.

### Wrights påståede skabelse af Bitcoins
Siden 2016 har Wright påstået, at han sammen med sin afdøde partner Dave Kleiman skabte kryptocurrency og skrev det berømte Whitepaper. De hævdede at have mined hundredtusindvis af Bitcoins som de første miner, som nu er milliarder af euro værd. Troen på Wrights påstande svandt dog hurtigt, da påståede beviser viste sig at være manipulation og Wright undlod at bevise, at han havde adgang til de påståede Bitcoin-fonde.

Den endelige afgørelse fra retten tyder på, at Craig Wright ikke er den mystiske Satoshi Nakamoto bag Bitcoin-opfindelsen og at hans påstande ikke har hold i virkeligheden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version