Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BTC ETF-markedet oplever nettozuflod for tredje dag i træk, mens GBTC-abfloder stiger

Könnte ASIC sein Miner Signale signalisieren einen bevorstehenden Krypto-Anstieg?

James Seyffart, ETF-Analyst hos Bloomberg Intelligence, rapporterede om strømme og volumener på dag 13.

Am 30. Januar (Handelstag 13) oplevede BTC-Spot-ETF-markedet for tredje dag i træk nettotilgange. GBTC-afgangene steg til 221 millioner dollars. Imidlertid oplevede iShares Bitcoin Trust (IBIT) nettotilgange på 299,2 millioner dollars, hvilket udlignede GBTC’s afgange.

På den 30. januar toppede iShares Bitcoin Trust listen over tilgange. Dog oplevede Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) en nedgang i nettotilgange fra 208,2 millioner dollars til 119,2 millioner dollars.

Seyffart svarede på spørgsmål om forholdet mellem handelsvolumen og tilgange og sagde: “Også. Mange af de samme spørgsmål. Der er ingen konsistent forhold mellem volumen og tilgange. Det ændrer sig, og det er svært at vide med sikkerhed. Ja, GBTC vil sandsynligvis igen have afgange i dag, men volumenniveauet er absolut ikke altid en indikator for niveauet af afgange.”

Den 30. januar (dag 13) oplevede iShares Bitcoin Trust lavere handelsvolumener, men højere nettotilgange.

Ifølge BitMEX Research beløb GBTC-afgangene sig på dag 14 til i alt 188 millioner dollars, sammenlignet med 221 millioner dollars på dag 13. Tilbagegangen i GBTC’s nettoudgang kan betyde en fjerde dag i træk med nettotilgange til BTC-Spot-ETF-markedet.

## Den amerikanske centralbank og formand Powell sender BTC i negativt område

På onsdag lod Fed renten stå på 5,50 %. Under FOMC-pressekonferencen dæmpede Fed-chefen Powell forventningerne om en rentenedsættelse fra Fed i marts. Powell advarede om, at Fed havde brug for mere tillid til en bæredygtig tilbagevenden af inflationen til 2 %, før de overvejede rentenedsættelser.

Feds formand sagde også, at det var for tidligt at forvente, at den amerikanske økonomi ville undgå en hård landing.

Som reaktion på Feds rentemeddelelse og Fed-chefens Powells pressekonference faldt BTC fra et pre-Fed-højdepunkt på 43.762 dollars til en sænket lav på 42.304 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version