Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BTC-Stagnation könnte im November in einen Aufwärtstrend übergehen, sagen Marktbeobachter

Wiederholt sich Kursentwicklung aus vergangenen Zyklen?

Bitcoin-kursen kan snart stige, ifølge markedsobservatører

Bitcoin-kursen har for nylig været præget af stagnation, men flere markedsobservatører mener, at den vil begynde at stige i november. Disse forventninger skyldes historiske mønstre, der er blevet observeret før tidligere halvårscykler.

En af de markedsobservatører, der har udtrykt denne opfattelse, er kryptoanalytikeren Miles Deutscher. Han sammenlignede en CryptoCon-graf med de nuværende mønstre i Bitcoin-kursen og fandt ligheder med tidligere cykler. Han beskrev den nuværende sideværtsbevægelse som typisk for perioden fra Q2 til Q4 i årene før halveringen.

Deutscher påpegede endvidere, at den 21. november historisk set har været et afgørende vendepunkt for Bitcoin-kursen. Det er på denne dag, at en opadgående tendens normalt begynder på vej mod den næste halvering.

Et eksempel på dette kan ses i 2015, hvor Bitcoin-kursen begyndte at stige omkring november efter seks måneders sideværts handel. Noget lignende skete i 2019, hvor kursen også steg i slutningen af året.

En anden markedsobservatør ved navn “Mags” har lavet en lignende observation. Ifølge Mags ligger Bitcoin-kursen i øjeblikket omkring 60% under sit all-time high, hvilket også var tilfældet 200 dage før de tidligere halveringer i 2015 og 2019.

På trods af disse positive forudsigelser er der også nogle, der forventer en nedtur i Bitcoin-kursen omkring den 10. til 15. november. Dette er baseret på observationer af tidligere cykler.

Markedsobservatører som Miles Deutscher, “Mags” og Galaxy Trading er enige om, at den næste store bullish periode for Bitcoin sandsynligvis vil finde sted det år efter halveringen. Halveringen forventes at blive afholdt i slutningen af april eller begyndelsen af ​​maj.

I en rapport fra Matrixport, en krypto-finansielle serviceudbyder, blev det påpeget, at den primære makroøkonomiske faktor, der vil påvirke Bitcoin-prisen, er den økonomiske situation. Matrixport sammenlignede den aktuelle situation med året 2019, hvor den amerikanske centralbank (Fed) stoppede renteforhøjelserne. Dette førte til en markant stigning i Bitcoin-kursen.

Samlet set er der bred enighed blandt analytikere og observatører om, at den næste store opadgående cyklus for Bitcoin vil finde sted efter halveringen.

Exit mobile version