Krypto News

BTC20 erlebt dramatischen Kursanstieg von 600% innerhalb von 48 Stunden und steuert auf Verzehnfachung zu – Krypto-Trader im Fieber

BTC20: Den Bitcoin-inspirerede Coin, der oplever eksplosiv vækst

BTC20, en ny kryptomønt baseret på Ethereum-netværket, har oplevet en bemærkelsesværdig vækst på markedet. Kun 48 timer efter lanceringen har mønten oplevet en kursstigning på 600% og er på vej mod en markedspris på 100 millioner dollars.

BTC20 er designet til at afspejle Tokenomics-strukturen for Bitcoin, og møntens nuværende værdi ligger på $4,06, hvilket svarer til en stigning på over 300% siden introduktionen til en værdi på $1. Kursen har allerede kortvarigt nået $6, hvilket har givet en 600% afkast på kort sigt.

Ifølge de seneste data fra BTC20’s website er der i øjeblikket 3.930.621 af de 6.050.000 mønter i omløb, hvilket svarer til 65% af det cirkulerende udbud. De resterende mønter, der udgør i alt 21 millioner, er låst og vil blive brugt til belønningsudbetalinger. Den nuværende årlige procentvise afkast er på 66,97%.

BTC20’s afkast strukturer er designet efter Bitcoin’s Block Rewards fra 2011, der lå på 50 BTC per blok. BTC20-belønninger udbetales hvert 10. minut og kan tidligst indløses syv dage efter den første staking. Staking-processen startede sidste onsdag ved 15:00 UTC.

Investorer og krypto-handlere har kastet sig over BTC20, og møntens popularitet vokser hurtigt. Der er allerede købere med store mængder kapital, der forsøger at opbygge positioner i mønten for at drage fordel af den potentielle kursstigning. En køber med en tegnebog værd $2 millioner er begyndt at erhverve BTC20, som i øjeblikket har en beskeden værdi på $6.049. Disse købere forventer store gevinster, der kan nå op på 100 gange deres oprindelige investering, hvilket vil bringe BTC20’s markedsværdi op på $1 milliard.

Top  Bitcoin-Preisprognose: Bleibt die Unterstützung zwischen 42.560 und 43.245 US-Dollar bestehen?

BTC20 har også gjort sit indtog på DEXTools, en af de vigtigste data- og handelssider for decentraliserede børser. Mønten har allerede indtaget førstepladsen på platformen, hvilket tyder på, at interessen for mønten vokser blandt investorer. Antallet af møntindehavere er steget til 3.922, og det daglige handelsvolumen er nået over $3 millioner.

Den sidste information indikerer, at BTC20 er på vej til en betydelig kursstigning, inden de første stakede mønter kan indløses. Markedets aktører vil være opmærksomme på dette milepæl, da det vil afsløre, hvordan møntindehaverne vil reagere, når størstedelen af den cirkulerende udbud er bundet i staking. For at opnå det fulde afkastpotentiale fra BTC20’s staking-processen, er det nødvendigt at stake mønterne i 12 måneder. Det forventes, at mange møntindehavere vil beholde deres mønter for at opnå et passivt indtægtsgrundlag.

Flere faktorer forventes at drive BTC20’s kurs i vejret i den kommende periode. Dette inkluderer listing på Coinmarketcap og CoinGecko, to af de mest populære kryptowebsteder. Desuden forventes det, at mønten snart vil blive listet på større centrale børser som LBank, OKX og Binance. Disse faktorer, kombineret med det attraktive årlige procentvise afkast og marketingindsatsen fra BTC20-teamet, forventes at skabe et betydeligt købspres på mønten og dermed drive prisen i vejret.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button