AltcoinsKrypto News

BTC20: Staking Tokens on Uniswap Generates High Returns as 54% of Tokens Deposited into Smart Contract

BTC20: En attraktiv mulighed for indskud og staking på Uniswap

I går blev ‘Bitcoin on Ethereum’ møntem BT20 lanceret på Uniswap decentraliseret børs og viser sig at være en glimrende mulighed for indskud og staking, med 54% af mønterne allerede indskudt i smart kontrakten.

Ifølge de nyeste data fra BTC20’s realtids-dashboard på webstedet er der på nuværende tidspunkt indskudt $3.303.345 med en årlig procentvis rente på 79,47%.

BT20 holder stadig sin presale-pris på $1 og forventes at stige i værdi, da investorer søger efter mulighed for at få udbytte ved at købe og stake mønten.

Holdet bag projektet annoncerede imidlertid i går, at de har startet et program til køb af egne mønter ved hjælp af midler, der blev rejst under presale. Indtil videre er der blevet købt mønter for $70.000.

Prisen på BT20 handles i øjeblikket omkring $0,94 ifølge data fra DEXTools.

Designet af BT20-tokenet afspejler emissionsskemaet for Bitcoin siden 2011, hvilket betyder, at der i øjeblikket er 50 BT20, der udstedes med en blokproduktionshastighed på én mønt hvert 10. minut.

De, der har indskudt mønter i staking-puljen, har dermed skabt en værdifuld indkomststrøm, der svarer til antallet af mønter, de har indskudt.

Da BT20 blev noteret i går, steg prisen til $2,6, da store investorer tilførte likviditet til handelsparret BT20/WETH. Men det er ikke kun store investorer, der tilføjer likviditet.

Top  Fireblocks reducerer arbejdsstyrken: 21 medarbejdere fyres i seneste omstrukturering

På Uniswap V2-børsen tjener likviditetsudbydere 0,3% af værdien af hver transaktion. Holdet bag BT20 har oprettet en handelspool på V2, men fællesskabsmedlemmer har også oprettet en V3-pool (BT20/SDEX), hvor poolgebyret for likviditetsudbydere er 1%.

Den samlede likviditet på Uniswap V2 og V3 udgør nu imponerende $332.000. På V2 er 87% af likviditeten på $153.000 låst i 12 måneder.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du tilbyder likviditet til BT20 på Uniswap, kan du besøge guiden på tokenets websted.

Nem ‘Køb og Stake’-funktion kommer næste uge

Staking af BT20 begyndte i onsdags og var en stor succes, da investorer strømmede til for at få adgang til den generøse årlige procentvise rente.

Stakere skal låse deres mønter i mindst syv dage.

Med flere købere, der kommer ind på markedet for at få del i det attraktive udbytte, har holdet bag projektet til hensigt at introducere en ‘køb og stake’-knap for at forenkle processen med at købe og stake mønterne.

Mønterne kan stakes i ubestemt tid, og udbyttet akkumuleres dynamisk hvert 10. minut.

Der er ingen grund til at indstille den ønskede staking-periode på forhånd. I stedet kan du simpelthen trække dine mønter tilbage, når du vil afslutte stakingen og kræve dine belønninger.

Projektet BT20 har en pålidelighedsscore på 99 ud af 99 på DEXTools, og der er ingen advarsler i forbindelse med smart kontrakt-audit. Desuden er kontrakten blevet afskaffet, hvilket betyder, at udviklerne ikke kan udstede flere mønter på et senere tidspunkt.

Købere vil også være glade for at vide, at der ikke er nogen sortlistefunktion i smart kontrakten. Sortlister kan bruges til at forhindre specifikke adresser i at handle med en mønt.

Top  Opdatering af DER SPIEGEL App: Sådan sikrer du dig fortsat adgang til kvalitetsjournalistik.

Hvorfor BT20-prisen vil stige, når inflationen falder, og halvering nærmer sig

BT20 er i øjeblikket prissat til $0,96, lidt under presale-prisen. Men møntindehavere vil sandsynligvis nyde godt af stigningen i Bitcoin-prisen.

Det seneste amerikanske forbrugerprisindeks for juli viser en inflation på 3,2%, mens satsen fortsætter med at falde mod den amerikanske centralbanks målsats på 2%.

Som en mere miljøvenlig og effektiv version af Bitcoin, der kører på Ethereum-blockchainen og genererer et udbytte, er BT20 i en god position til at stige, når Bitcoin-prisen stiger.

Faldende inflation betyder, at der er mindre pres på Federal Reserve for at hæve renten, og det er gode nyheder for risikoaktiver som Bitcoin og dermed også BT20.

Derudover, når Bitcoin’s blokbelønningshalvering i april 2024 nærmer sig, vil Bitcoin sandsynligvis opleve en ny bull run, da udstedelsen af nye mønter går langsommere.

Stabil pris på BT20 lægger grundlag for fremtidig vækst

Fordi BT20-tokenet giver en attraktiv passiv indkomstmulighed gennem staking og likviditetsudbydelse, vil det fortsætte med at støtte en positiv prisudvikling.

Handelsvolumen på Uniswap V2-markedet er $2 millioner, og markedsføringen af BT20 er tæt på $20 millioner. Samtidig er handelsvolumen på Uniswap V3 $284.000.

Prisstabilitet inden for kryptovaluta er sjældent, med undtagelse af stabile mønter, der er bundet til en ikke-krypto-aktiv som en fiat-valuta eller guld.

Den stærke prisstabillitet, der er etableret på blot 24 timer efter handelsstart, skaber gunstige betingelser for at tiltrække markedsdeltagere med lavere risikovillighed.

Men prisvolatilitet er vejen til gevinster. For BT20 vil retningen for volatiliteten sandsynligvis være positiv og følge Bitcoin-prisens opadgående kurs.

I de kommende dage vil det bullish scenarie for Bitcoin, som er beskrevet ovenfor, injectere momentum i handelsparrene for BT20. Der kunne ikke være et bedre tidspunkt at købe på.

Top  Kinesiske myndigheder nedlægger illegal undergrundsbank til en værdi af 2,2 milliarder dollars

Besøg BT20’s websted for mere information.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button