Krypto News

BTC20 Token-Handel auf Uniswap gestartet: Beliebter ‘Bitcoin auf Ethereum’ mit beeindruckendem Staking-Saldo und Rückkaufprogramm

BTC20: En ny staking-mulighed på Uniswap

En ny token ved navn BTC20 har for nylig gjort sin debut på den decentrale børs Uniswap. Dette token, der præsenterer sig selv som “BitcoinEthereum”, er blevet populært på grund af muligheden for staking. I øjeblikket er 55% af alle BTC20-tokens blevet staked i kontrakten til en årlig afkast på 72,32%. Ved redaktionens afslutning var der 3.633.632 staked BTC20-tokens. BTC20 har stadig en pris på omkring $1, men med den stigende interesse fra renteorienterede investorer er det muligt, at prisen vil stige. Holdet meddelte også lanceringen af et tilbagekøbsprogram, finansieret af midler fra forsalget, hvor de allerede har købt tokens til en værdi af omkring $70.000. Kursen for BTC20 ligger i øjeblikket omkring $0,97.

Staking på BTC20

BTC20’s design er baseret på udstedelsen af nye bitcoins siden 2011. Dette betyder, at der i øjeblikket udvindes 50 BTC20 hvert 10. minut. Ved at stake BTC20 kan investorer opnå passiv indkomst ved at have en andel af staking-puljen, der er proportionel med antallet af stakede tokens. Denne nye mulighed for staking har uden tvivl tiltrukket mange investorer.

Oprettelse af likviditetspuljer på Uniswap

Da BTC20 gjorde sin debut på Uniswap, så vi en stigning i kursen til $2,60, takket være institutionelle investorer, der tilføjede likviditet til handelsparret. Men også individuelle investorer kan gøre det samme. Som likviditetsudbyder på Uniswap V2 kan man tjene 0,3% af værdien af hver transaktion. BTC20-teamet har oprettet en handelspulje på V2, men samfundets medlemmer har også etableret en V3-pool (BTC20/SDEX) med en puljegebyr på 1%. Den kombinerede likviditet på Uniswap V2 og V3 er imponerende og beløber sig i øjeblikket til $330.000. 87% af likviditeten på V2 er låst i 12 måneder.

Top  Bitcoin stiger til nye højder, mens andre kryptovalutaer også oplever stigninger - få det fulde overblik her!

Introduktion af Buy-and-Stake-funktion

Staking af BTC20 startede for nylig og har allerede været en stor succes, da investorer har reageret positivt på det høje årlige afkast. Investorer er forpligtet til at stake deres tokens i mindst syv dage. Med den øgede interesse forventer teamet at introducere en ny knap kaldet “Buy and Stake” for at optimere købs- og staking-processen. Tokens kan staked i en ubestemt periode, og afkastet opdateres dynamisk hvert 10. minut. Investorer kan også nemt trække deres tokens ud, hvis de ønsker at afslutte staking-processen, hvilket giver en enorm fleksibilitet.

BTC20’s potentiale

Prisen på BTC20 ligger i øjeblikket omkring $0,97, hvilket er lidt under forsalgsprisen. Dog kan BTC20-tokenspotentielt stige, hvis prisen på Bitcoin også stiger. Hvis inflationen i USA fortsætter med at falde, kan det resultere i en mindre tiltagende rente, hvilket ville være positivt for risikofyldte aktiver som BTC20. Desuden kan BTC20 drage fordel af den positive stemning omkring Bitcoin, da det er positioneret som “Bitcoin på Ethereum”. Samtidig nærmer Bitcoin-halveringen i april 2024 sig, og dette kan markere starten på en ny bullmarked for Bitcoin. BTC20’s prisstabilitet kan skabe grundlaget for denne stigning. Staking- og likviditetsmulighederne, som BTC20 tilbyder, kan tiltrække mange investorer og skabe en stærk efterspørgsel. Handelsvolumen på Uniswap V2 har allerede nået $2 millioner, og markedsværdien for BTC20 er i øjeblikket omkring $20 millioner.

Generelt er prisstabiliteten for kryptokurrency sjælden, på nær for stablecoins. Denne stabilitet, sammen med BTC20’s fundamentale styrker, kan tiltrække investorer med en mere konservativ risikoprofil. Kursvolatilitet kan være positiv for BTC20, især hvis Bitcoin-kursen begynder at stige. I de kommende dage kan et opadgående scenarie for Bitcoin også give BTC20 ekstra momentum.

Top  Bitcoin Vinde ind på Ethereum som DeFi-favorit: BitVMX bringer Layer2-Løsning til Bitcoin-netværket

Vær venlig at bemærke, at denne artikel blev skrevet af CryptoPR og er forsynet med affiliate links. Vi opfordrer læserne til at gøre deres egen due diligence og investere ansvarligt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button