Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bullen kämpfen um Aufwärtstrend: Analyse der Aktie des Krypto-Dienstleisters

André Rain

Bitcoin Group SE – Analyse af Aktiekursudviklingen

I den seneste analyse af Bitcoin Group SE’s aktie ser vi en let opadgående tendens, hvor tyrene forsøger at afslutte den trendløse handel. Fremtiden for aktiekursen er dog stadig uklar.

### Setzen sich die Bullen durch?

Siden rallyet i marts har aktien stort set stået stille og handlet sidelæns på et højt niveau. Der har været udsving i juni på opadgående side og et fald i begyndelsen af august på nedadgående side, men ingen nye trendbevægelser er blevet udløst.

Med den seneste opsving i Bitcoins kurs lykkedes det aktien at bryde ud over en let nedadgående trendlinje og EMA50, hvilket blev bekræftet med en tilbageprøvning i går. Hvis aktiekursen stiger over barrieren ved 54,70 EUR ved dagens afslutning, kan den fortsætte med at stige til niveauer på 61-62 EUR og senere 69 samt 74-75 EUR.

På nedsiden støtter EMA50 samt vandrette støtteniveauer omkring 48 og 45-46 EUR. Først ved et fald under disse niveauer vil der opstå større salgssignaler.

**Fazit:** Aktien, ligesom Bitcoin, befinder sig i en mellemlang trendløs sidelæns bevægelse. Inden for denne bevægelse er der dog blevet udløst et lille købssignal og en positiv udvikling på opadgående side. Hvis køberne kommer tilbage nu og driver aktien over barrieren ved 54,70 EUR, kan en ny opadgående bølge starte. Aktiens skæbne er dog stærkt afhængig af Bitcoins kursudvikling, så dette bør holdes nøje øje med.

### Auch interessant:

**Neue Partner, breitere Produktvielfalt und weiterhin unschlagbare Konditionen**

Med tilslutning af udbyderne Morgan Stanley og DZ Bank udvider justTRADE sit udvalg af omkostningseffektive handelsmuligheder for private investorer. Fremover vil der være mere end 1,2 mio. certifikater og optionsskemaer, der kan handles på justTRADE.

*Åbn nu en Depot-konto og drage fordel af vores tilbud!*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version