Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bullish Doctor Profit: Kryptomarkedet forbereder sig på en ‘Tredje Industrielle Revolution’

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

Kryptomarkedet står overfor en potentiel “Tredje Industrielle Revolution”, ifølge kryptoanalytikeren Doctor Profit. Han har udtrykt optimisme for Bitcoin og andre kryptoassets og antyder, at en parabolisk bevægelse kan være lige rundt om hjørnet.

## Kryptomarkedet forbereder sig på en “Tredje Industrielle Revolution”

Doctor Profit har advaret krypto-investorer om ikke at gå glip af den kommende markedsopgang og har understreget vigtigheden af at være en del af den forestående udvikling. I en tidligere udtalelse forudså analysen, at prisen på Bitcoin kunne stige til så højt som 84.000 dollar, når den bryder igennem kanalen mellem 60.000 og 72.000 dollar.

### Normalisering af priskorrigeringer i krypto-cykler

Analysen ytrede også, at de observerede priskorrigeringer er en normal del af krypto-cyklerne og at svingninger på 10-20% ikke bør opfattes som store bevægelser. Dette synspunkt deles af Alex Thorn fra Galaxy Digital, der tidligere har påpeget, at bull-markeder sjældent udvikler sig lineært.

## Bitcoin befinder sig i re-akkumuleringsfasen

En anden kryptoanalytiker, Rekt Capital, har bekræftet, at Bitcoin i øjeblikket befinder sig i en re-akkumuleringsfase efter halveringen. Målet for Bitcoin er at ligge sidelæns og tage en pause efter den betydelige prisstigning før halveringen.

Denne re-akkumuleringsfase kan vare flere uger eller endda op til 150 dage ifølge Rekt Capital. Når denne fase er afsluttet, forventes Bitcoin at bryde ud af siden og begynde en parabolisk opadgående trend, som nogle analytikere forventer kan bringe prisen på Bitcoin op til 100.000 dollar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version