Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bullish eller bearish? Analyse indikerer snarlig kraftig kursbevægelse for Bitcoin

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

Bitcoin forbereder sig på et massivt prisudbrud
————————————————–

Siden midten af januar har Bitcoin-kursen været relativt stabil og i en sidelæns bevægelse. Men ifølge Bollinger Band Width (BBW) indikatoren er denne rolige fase ved at nærme sig sit ende.

### Hvad er Bollinger Bånd?

Bollinger Bånd er en teknisk indikator, der måler volatiliteten. Den består af tre linjer, der placeres omkring prisudviklingen for en aktiv. Den midterste linje er normalt en simpel glidende gennemsnit (SMA) og fungerer som referencepunkt for de to andre linjer. De øverste og nedre bånd er baseret på markedets volatilitet, hvor standardafvigelsen bestemmer bredden af båndene eller afstanden mellem de øverste og nedre linjer til den midterste linje.

### Tid til handling

BBW indikatoren ligger i øjeblikket tæt på 0,11 og viser dermed, at Bollinger Båndene er meget tæt på hinanden. Den tekniske analytiker HornHairs forudser, at der højst er 10 dage tilbage, før Bitcoin foretager en stor bevægelse. Dette er baseret på tidligere begivenheder, hvor lave værdier for BBW indikatoren har forudsagt betydelige kursudsving. For eksempel steg Bitcoin-kursen med over 30% på kun 10 dage efter det laveste BBW niveau den 13. oktober 2023.

### Hvad siger liquiditeten?

Cryptoinsightuk, en pseudonym kryptoanalytiker, er enig med HornHairs og forventer også øget volatilitet i Bitcoin-kursen. Han påpeger også den aktuelle situation i likviditetskartet, der viser en bullish breakout over 44.000 dollars.

De kommende dage ser ud til at blive spændende for Bitcoin-kursen, og den forventede øgede volatilitet tyder på, at kursen har gode chancer for at stige.

Det bliver interessant at følge udviklingen og se, hvilken retning Bitcoin-kursen vil tage i de kommende dage.

Exit mobile version