Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bulls kæmper for at opretholde presset på Polygon (MATIC) over $0.50, mens aktiviteten stiger

MATIC Holds Still Above $0.50 As Renewed Chain Activity Attracts Bulls

Polygon (MATIC) opretholder sin position over $0,50, til trods for nylig bearish pres, som nogle observatører antyder kan få token til at falde under supportniveauet.

Ved presse tidspunktet handles MATIC til $0,51, efter at have genvundet en let nedgang under $0,50 denne måned. Trods dette har MATIC-holdere overført deres tokens til børser uden tegn på ændringer i fremtiden.

Ethereum layer 2-netværket har haft et langsomt år med handel på linje med andre altcoins efter bredere markedspres. Token er faldet med 1,08% i løbet af de sidste 24 timer og 5,95% i løbet af den sidste måned.

Bulls fejrer fornyet aktivitet

Bulls har kæmpet for at opretholde presset for at presse tokens fra $0,48 over niveauet på $0,50. De seneste dage har også vist flere metrikker, der peger på øget bullish-aktivitet som volumen og netværksaktiviteter.

De sidste 24 timer har set en stigning på 18% i volumen på større børser og rangerer som nummer 13 i denne metrik i forhold til større mønter.

Data fra on-chain-analytikeren CryptoQuant viser, at Polygon registrerede 4.621 transaktioner den 22. september, hvilket markerede det højeste punkt i 50 dage.

Da efterspørgslen efter token stiger, er bulls opsatte på en potentiel stigning for at forhindre ethvert massivt salg, der er forårsaget af rapporter om token-overførsel til børser.

Det er værd at bemærke, at stigningen i netværksaktivitet ikke har været på samme niveau siden den 22. september, da det ikke har formået at nå det daglige mærke på 4.000 i de følgende dage.

Udviklinger i Q3 kan støtte bullish-pres

Polygon, ligesom andre Ethereum-scaling-løsninger, har rullet nye opgraderinger ud de seneste måneder. Den 11. august annoncerede virksomheden udgivelsen af ​​zkEVM-testnetværket, et samarbejde mellem Polygon Labs og Immutable.

Udgivelsen er afgørende for blockchain, da den giver skalerbarhed, fornyet sikkerhed og reducerede omkostninger.

En anden stor udgivelse fra Polygon er Lufthansa Uptrip Loyalty-programmet, der blev lanceret for at belønne brugere i form af NFT’er for flyrejser.

Programmet giver brugerne særlige samlinger, som når de er fuldført, tilbyder unikke og skræddersyede belønninger, herunder forretningskuponer, gratis miles osv.

“Brugere vil kunne vælge mellem hundredvis af kort over byer (Lisbon, New York, Rio de Janeiro, Singapore og flere), fly (Airbus A320, Boeing 747, Embraer 190) og specielle oplevelser (flyvning på nytårsaften, krydsning over Nordpolen osv.)”

Kilder:
– Polygon Token Trades Near $0.51 Despite Initial Bearish Pressure, Data Shows. Retrieved from here
– Polygon (MATIC) Is Down more Than 5% over the Last Month: Is It Continuing the Downtrend? Retrieved from here

Exit mobile version