Krypto News

Bürokratiebremse und Innovationshindernis: Der deutsche Maschinen- und Anlagenbau fordert politische Reformen

Redaktionel artikel om industriens udfordringer i Tyskland

Den tyske industri står over for udfordringer i form af øget bureaukrati og nye regler, som hindrer innovation og investeringer. Dette påvirker især den industrielle mellemklasse og skaber skepsis om fremtiden. På den 14. tyske maskinbygger-topmøde har industrien gjort sine krav klart og fået svar fra højtstående politikere.

Bekymring for industrialisering

Den tyske industri, især maskin- og anlægssektoren, udtrykker bekymring over den stigende byrde af bureaukrati. Ifølge en ny VDMA-undersøgelse anser 76% af virksomhederne det som “meget presserende” at reducere bureaukrati, mens yderligere 21% betragter det som “højt”. Dette placerer behovet for at reducere bureaukrati højere end behovet for kvalificeret arbejdskraft og energipriser.

VDMA-præsident Karl Haeusgen fremhævede på pressekonferencen under topmødet, at virksomhederne lider under reguleringsfloden og den uendelige strøm af ansøgninger og tilladelser i Tyskland. Dette hæmmer virksomhedernes evne til innovation og investeringer, mens virksomheder i andre lande åbner dørene med åbne arme.

Økonomisk nedgang og mangel på arbejdskraft

Virksomhederne oplever også en nedgang i ordrebeholdningen og forventer en lavere omsætning i det kommende år. Samtidig forventes kun ca. 30% af virksomhederne at øge antallet af medarbejdere, mens ca. 30% forventer at reducere antallet af medarbejdere.

Udfordringer på energifronten og i international handel

Energiforsyning og internationale handelsaftaler er også centrale bekymringer for industrien. Stigningen i energipriser har skabt behov for en hurtigere udbygning af vedvarende energi samt en reform af nettariffer og energiskatter. Samtidig udtrykker industrien skuffelse over manglen på handelsaftaler med USA og Australien, hvilket kan skade europæisk industrie.

Top  Bitcoin Kurs: Endet der Bärenmarkt hier? Dies spricht dafür

Globalt fokus

For at fremme energiomstillingen globalt arbejder den tyske maskin- og anlægssektor på at styrke teknisk færdigheder og viden om teknologier som Power-to-X og hydrogen i det sydlige Afrika. Dette forventes at øge beskæftigelsen i området og hjælpe landene med at opnå deres mål for grøn energiproduktion.

Disse udfordringer kræver hurtige politiske reformer for at sikre den tyske industri fortsat konkurrenceevne og succes på verdensplan.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button