Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano Adresser falder til det laveste niveau – Hvad betyder det for investorerne?

In & Out The Money

Cardano i Nedadgående Trend: Hvad Kan Vi Forvente?

Den seneste nedgang i ADA-kursen på hele 26 % har haft en stor indvirkning på Cardano-adresserne. Ifølge IntoTheBlock, et kryptoanalysetool, er næsten halvdelen af Cardano-adresserne nu i underskud. Omkring 48,6 % af adresserne har røde tal, mens 47,6 % stadig er i plus. Desuden er knap 4 % i en break-even-situation, hvor de ikke ville opleve gevinst eller tab ved salg af deres ADA-tokens.

En interessant observation er, at Cardano primært holdes af mindre investorer i stedet for store investorer (valer). Kun tre store investorer er ansvarlige for at holde ca. 8,41 % af Cardano’s tokens, mens 165 store investorer tilsammen besidder 25,53 %. De resterende to tredjedele af ADA-tokens er i hænderne på små investorer.

Desværre er der ingen tegn på vækst i Cardano-netværket. Antallet af ADA-adresser med saldo har været uændret i de seneste 30 dage, hvilket kan indikere en stagnation. På den positive side har aktiviteten i Cardano-netværket dog været stigende i de seneste syv dage. Antallet af nye Cardano-adresser er steget med ca. 10,3 %, og antallet af aktive adresser er steget med ca. 21 %.

På Telegram er det værd at bemærke, at stemningen omkring Cardano generelt forbliver positiv. Selvom antallet af medlemmer i Cardano-Telegram-gruppen har set en nedgang, er der stadig en markant mængde positive beskeder sammenlignet med negative.

Alt i alt indikerer disse data en blanding af nedadgående og opadgående tendenser for Cardano. Det vil være interessant at følge med i udviklingen og se, om ADA kan vende den nuværende nedadgående trend til fordel for investorerne.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version