Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano Haie und Wale führen zu steigendem Interesse: Kann dies zu einer weiteren Rallye für ADA führen?

Cardano (ADA): Køb fra Haie og Wale kan udløse en prisstigning

Cardano (ADA) har ikke klaret sig godt de seneste uger, da prisen på den alternative mønt har stagneret til trods for forbedringer på markedet. Men denne tendens kan snart ændre sig, da hajer og hvaler er begyndt at købe ADA. Dette kan føre til en betydelig reduktion af udbuddet og udløse en yderligere rally.

Høje investeringer fra hajer og hvaler

Ifølge Santiment, en On-Chain-dataaggregator-platform, har tegnebøger med 100.000 til 10 millioner ADA konstant øget deres beholdninger. Denne tendens begyndte for lidt over to måneder siden og har indtil nu ført til køb på over 116,1 millioner dollars. Handelsvolumen for disse hajer og hvaler nåede 67 milliarder ADA i slutningen af juli.

En betydelig andel af ADA-beholdningen

På grund af deres vedvarende køb udgør hajer og hvaler nu 34,4% af det samlede omsættelige ADA-udbud. Dette er det højeste niveau siden 2022, før FTX-kollapset. Deres kumulative handelsvolumen har også nået det højeste niveau siden september 2021.

Prisbevægelser og forventninger

De seneste to måneder har ADA set nogle positive prisbevægelser. I juli steg prisen fra under $ 0,3 til et højdepunkt på $ 0,37. Dog var der efterfølgende en korrektion på over 20% af værdien. Siden da har ADA haft svært ved at holde sig over $ 0,29, med bjørne der dominerer over okser.

Ikke desto mindre kan de stigende køb føre til en genopretning af ADA-prisen. Det er muligt, at ADA snart vil teste modstanden på $ 0,35 og endda overskride sit seneste højdepunkt på $ 0,37, hvis Bitcoin-prisen genvinder momentum. En stigning på 6% i det daglige handelsvolumen for ADA kan være et tegn på en positiv prisreaktion.

Aktuel status og fremtidige udsigter

På tidspunktet for skrivningen handles ADA til $ 0,2991, hvilket svarer til en stigning på 2,93% på dagsdiagrammet. Dog oplever mønten en tab på 2,33% på uge-diagrammet.

Cardano-bullerne kæmper stadig for at øge prisen og bevare kontrollen. Det er afventende, om de nuværende akkumulationstendenser fra hajer og hvaler vil føre til endnu en rally.

Exit mobile version