Krypto News

Cardano Kurs: Bären gewinnen erneut an Stärke

Cardano Kurs (ADA) – Er Kursen i Stand til at Fortsætte den Nuvaerende Opadgående Bevægelse?

I august 2023 brød Cardano-kursen (ADA) under en nedadgående støttelinje. Efterfølgende faldt prisen til nær årets laveste niveauer, men kom sig senere. I processen bekræftede kursen området omkring 0,25 dollars som støtte. Men kan kursen fortsætte den nuværende opadgående bevægelse?

Til trods for den aktuelle opsving ser både dag- og ugekortene stadig ud til at være bjørne-agtige. Derfor skal vi forvente, at den nuværende nedadgående trend vil fortsætte.

Cardano-kurs: Bjørnene får ny styrke

Analysen af ​​ugekortet viser, at Cardano-kursen brød ud over en nedadgående modstandslinje tidligere på året. Denne trendlinje havde tidligere været intakt siden det sidste all-time high.

Bruddet over trendlinjen var et tegn på, at korrektionen var overstået, og en ny bullish trendvending var begyndt.

Imidlertid opstod der ikke – som forventet – en virkelig bullish opadgående bevægelse. Cardano-kursen blev faktisk afvist i april 2023 ved modstandsområdet omkring 0,45 dollars (rød pil) og lavede derefter en korrektion.

I juni faldt Cardano derefter til årets lavpunkt på 0,22 dollars, som også er under breakout-niveauet for den førnævnte trendlinje. Derefter kom kursen sig igen (grøn pil) og nåede derefter et lidt højere lavpunkt på 0,25 dollars (hvid pil). Kursen bekræftede støtteområdet omkring det sidste lavpunkt.

Hvis prisen fortsætter med at stige herfra, kunne prisen muligvis stige til modstandsområdet på 0,45 dollars (en gevinst på 70%). Hvis kursen derimod bryder ud under støtteområdet omkring 0,25 dollars, kan den falde til det næste vandrette støtteområde på 0,15 dollars (en tab på 40%).

Top  Kryptokurser falder: Bitcoin, Ethereum, Litecoin og andre taber værdi fredag formiddag.

RSI på ugekortet antyder, at kursen vil fortsætte med at falde. RSI er en momentum-indikator, som handlere bruger til at afgøre, om en aktiv eller marked er overkøbt eller oversolgt.

Hvis RSI er over 50 og stigende, er de bullish-forhandlere normalt i fordel. Et værdi under 50 og et faldende RSI signalerer det modsatte. For Cardano er RSI på ugekortet under 50 og faldende, hvilket er et tegn på, at kryptocurrencyet befinder sig i en større bjørne-agtig trend.

ADA Kursprognose: Er opsvinget nok til at forhindre yderligere fald?

Også analysen af dagskortet giver os en bjørne-agtig udsigt. Både prishandlingen og anvendelsen af ​​Elliott Wave Theory viser, at trenden sandsynligvis stadig er bjørne-agtig.

Det ser ud til, at Cardano-kursen har gennemgået og afsluttet en A-B-C-bølgestruktur siden lavpunkterne i juni. Da dette er en korrektiv opadgående struktur, er trenden sandsynligvis stadig bjørne-agtig.

Derudover brød ADA-kursen tidligt i august en opadgående støttelinje – selvom Cardano-grundlæggeren Charles Hoskinson på det tidspunkt delte positive nyheder om Mithril-opgraderingen. Disse to argumenter understøtter også det bjørne-agtige scenarie.

Efter bruddet på støttelinjen faldt kursen til bunden på 0,24 dollars, men kom sig derefter igen. Cardano bekræftede området omkring 0,25 dollars som støtte.

Imidlertid indikerer også RSI på dagskortet, at det kun er en kortvarig opsving. I begyndelsen af ​​august faldt indikatoren nemlig under 50 – og derefter dybere.

Derfor kan Cardano-kursen muligvis falde tilbage til 0,25 dollars eller – ved et gennembrud af det næste støtteområde – 0,15 dollars. Dette ville medføre et fald i prisen på henholdsvis 8% og 40%.

Selvom vores ADA-kursprognose er bjørne-agtig, er det selvfølgelig stadig muligt, at det nuværende mindre opsving vil fortsætte. I så fald kunne prisen stige til den tidligere nævnte opadgående støttelinje, som for øjeblikket er på 0,34 dollars.

Top  Det kommende Ethereum Dencun-Upgrade: En teknologisk revolution med potentielle markedsmæssige konsekvenser.

Følg os for mere information om krypto på:
Twitter eller bliv medlem af vores gruppe på Telegram.


Vær venligst opmærksom på, at denne prisanalyse-kategori kun er til informationsformål og ikke bør betragtes som finans- eller investeringsrådgivning. BeInCrypto forpligter sig til nøjagtig og objektiv rapportering, men markedsforhold kan ændre sig uden varsel. Lav altid dine egne undersøgelser og konsulter en ekspert, før du træffer finansielle beslutninger. Desuden garanterer tidligere ydelse ikke fremtidige resultater.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button