BitcoinEthereumKrypto News

Cboe bliver den første regulerede amerikanske børs, der samler spot- og gearede derivathandler på én platform

Cboe er den første regulære børs i USA, der kombinerer spot- og gearede derivathandler

Cboe Global Markets har lanceret en ny handelsplatform, der bringer spot- og gearede derivathandler sammen på én platform. Dette gør Cboe til den første regulære børs i USA, der tilbyder denne kombination af handelsoptioner.

En milepæl for amerikansk handel

Med lanceringen af denne platform har Cboe markeret sig som en pioner inden for regulering af handel med kryptovaluta i USA. Den nye platform gør det muligt for handlende at handle med både spot-kryptovalutaer, såsom Bitcoin og Ethereum, samt gearede derivater, såsom futures og optioner.

Fordele ved at kombinere spot- og gearede derivathandler

Denne sammenlægning af spot- og gearede derivathandler vil give handlende en mere effektiv og omfattende handelsoplevelse. Ved at have adgang til begge typer handel på én platform vil handlende kunne reagere hurtigere på markedstendenser og udnytte mulighederne for at maksimere deres investeringer.

Desuden vil handlende kunne reducere deres eksponering over for risiko og potentielt øge deres afkast ved at bruge gearede derivater som en del af deres handelsstrategi.

Konklusion

Cboes ny lancering af en handelsplatform, der kombinerer spot- og gearede derivathandler, er et skridt i retning af at skabe en mere omfattende og effektiv handelsoplevelse for amerikanske investorer. Dette kan også bidrage til at øge den generelle accept af kryptovalutaer og skabe et mere robust og modstandsdygtigt kryptovalutamarked i USA.

Top  Anleger blicken gespannt auf das FOMC-Meeting während Ether die 1650-Dollar-Marke übersteigt und die Deutsche Bank eine Partnerschaft mit Taurus SA eingeht

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button