AltcoinsKrypto News

CEO af digital aktivets handelsplatform Talos påpeger behovet for bedre infrastruktur i kryptoindustrien for at tiltrække Wall Street-investorer

Anton Katz fremhæver behovet for bedre infrastruktur i kryptobranchen for at tiltrække Wall Street-investorer

Anton Katz, administrerende direktør for handelsplatformen for digitale aktiver, Talos, har fremhævet behovet for bedre infrastruktur i kryptobranchen for at tiltrække Wall Street-investorer.

I en nylig interview understregede Katz, at banker og hedgefonde leder efter de rette applikationer og værktøjer til at fuldt ud kunne deltage i rummet.

Han hævdede, at Talos sigter mod at lette denne proces ved at skabe forbindelser mellem disse finansielle virksomheder og likviditet gennem værktøjer, de er fortrolige med på kapitalmarkederne.

Katz beskrev virksomhedens rolle som at bygge “rørene” og derefter udvikle laget ovenpå. “Det er ikke det mest sexede at sige til investorer, men sådan tænker vi over det,” sagde han.

Katz grundlagde sammen med sin Broadway-kollega Ethan Feldman Talos i 2018 for at skabe forbindelse mellem institutionelle investorer og handel med digitale aktiver.

Hans baggrund som ingeniør uddannet på MIT og hans tidligere lederstillinger hos AQR Capital Management og Broadway Technology gør ham velegnet til at bygge bro mellem traditionelle og digitale finansielle markeder.

Ifølge Katz er det afgørende at opbygge robust infrastruktur, da det digitale aktivområde gennemgår institutionalisering efter prominente fiaskoer og øget regulerende kontrol.

Katz mener, at sikkerhedsforanstaltninger kan importeres fra traditionelle markeder

Katz argumenterede for, at visse beskyttelsesforanstaltninger, som institutionelle investorer kræver, såsom dem set på traditionelle markeder, kan importeres til kryptorummet.

Han bemærkede, at kapitalmarkedssiden over tid har udviklet sikkerhedsforanstaltninger baseret på tidligere fiaskoer, hvilket kan tilbyde værdifulde lektioner til kryptobranchen.

Top  Vigtig information om ophavsret og ansvarsfraskrivelse på BTC-ECHO GmbH's hjemmeside

“Vi har set disse former for begivenheder, der får folk på et tidspunkt til at sige: ‘Vi har brug for meget mere beskyttelse her'”, sagde Katz.

Tidligere har traditionelle finansielle virksomheder nærmet sig kryptomarkederne med forsigtighed på grund af markedets volatilitet og reguleringsmæssige bekymringer.

Talos sigter mod at lindre disse bekymringer ved at tilbyde forbindelser til sit netværk af tjenesteudbydere, som inkluderer prominente spillere som Coinbase og Kraken.

Trods nylige tilbageslag på kryptomarkedet sagde Katz, at der stadig er en følelse af på Wall Street, at der er betydelige belønninger at hente.

BlackRock, verdens største kapitalforvalter, har indgivet en ansøgning om en spotmarked-Bitcoin (BTC) børsnoteret fond (ETF), hvilket indikerer institutionel interesse.

Talos har også annonceret et samarbejde med EDX Markets, en kryptobørs, der bakkes op af Wall Street, for at forbedre adgangen for klienter.

Katz mener, at de nuværende markedsvilkår udgør et passende øjeblik til at investere i den nødvendige infrastruktur for at tiltrække flere institutionelle aktører.

Han pegede på den stigende interesse for Talos’ platform fra salgssidevirksomheder som banker som bevis på underliggende efterspørgsel.

Med de seneste ETF-ansøgninger, der bliver betragtet som et positivt tegn, mener Katz, at digitale aktiver er her for at blive og vil blive en stor aktør på det finansielle marked.

“Det er et ungt marked, det udvikler sig, men alt, hvad vi ser lige nu, peger på, at det vil være en ret stor konkurrent på det institutionelle landskab,” sagde Katz.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button