Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Chainlink- LINK kan være den største fordel ved tokenisering af reelle aktiver

Chainlink og trenden med asset-tokenisering

En rapport fra K33 konkluderer, at Chainlinks native token, LINK, muligvis er et sikkert valg for investorer, der ønsker at drage fordel af den voksende trend med tokenisering af real-world assets (RWA). Tokenisering refererer til processen med at placere traditionelle aktiver som obligationer, lån, råvarer og privat egenkapital på en blockchain.

Eksperter mener, at tokenisering kan øge gennemsigtigheden, reducere omkostninger og driftstab samt sikre bred tilgængelighed. Ifølge analytiker David Zimmerman gør Chainlinks strategiske partnerskaber og oracles altcoinen til en ideel mulighed for at forbinde virkelige data og blockchain, hvilket placerer LINK som en aktør inden for tokenisering.

Rapporten fremhæver også de udfordringer, som tokenisering står overfor. Zimmerman forklarer, at overvindelsen af disse udfordringer vil bidrage til, at tokeniserede aktiver når deres fulde potentiale og måske endda katalysere en fjern “krypto-boble”.

Chainlink-prisen

Ved afslutningen af redaktionen lå Chainlink-prisen på $7,36, hvilket var en stigning på 2,07% inden for 24 timer. Denne stigning fandt sted, efter at JPMorgan i denne uge tog et stort skridt hen imod tokenisering, hvilket interesserede invezz.com.

K33-analytikerne rådede investorer til at vente på prisfald, før de indtager lange positioner, og bemærkede, at LINK har en stærk støtte ved $5,70. Køb til de nuværende priser kan også give langsigtet indtjening, da Chainlink handles med en 86% rabat i forhold til dets all-time high på $52,70 i maj 2021.

Chainlink er stadig positioneret til at opleve en eksplosiv langsigtet vækst med sin forbindelse til tokenisering. Analysen er også optimistisk med hensyn til fremtiden for asset-tokenisering og betegner det som en milliardindustri.

Desuden mener BlackRock CEO, Larry Fink, at tokenisering kan “øge effektiviteten på kapitalmarkederne”. Det forventes, at Chainlink vil eksplodere i den kommende opkøbsbølge, hvor mange digitale aktiver forventes at nå nye rekordhøjder.

Exit mobile version