Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Chancer for godkendelse af XRP ETF stiger med en Trump-sejr, ifølge eksperter

## Chancerne for godkendelse af en XRP ETF af SEC

I en nylig diskussion på Thinking Crypto-podcasten delte Nate Geraci, præsident for The ETF Store, sine indsigter om, hvad der kunne øge chancerne for en godkendelse af en XRP ETF af US Securities and Exchange Commission (SEC). Geraci fremhævede, at en sejr til Donald Trump ved de kommende amerikanske præsidentvalg i november kunne øge sandsynligheden, da Trump har lovet at fremme en mere krypto-venlig politik i USA.

### Indflydelse af politisk ledelse på krypto-regulering

Geraci forklarede, at selvom Trumps støtte til krypto ikke garanterer godkendelse af ETF’er, har den nuværende administration taget en fjendtlig holdning til kryptokurver. Dette gør en godkendelse under Trump mere sandsynlig end under ledelse af Kamala Harris, der i øjeblikket tjener som vicepræsident. Geraci tilføjede, at tingene kunne ændre sig under Harris’ administration, men det anses for usandsynligt på grund af hendes nuværende holdning.

Kamala Harris har for nylig givet udtryk for sin støtte til kryptovalutaer, med fokus på beskyttelse af sorte mænd, der investerer i og ejer kryptovalutaer.

### Problemet med XRP ETF’er og regulatoriske udfordringer

Selv med de politiske udsigter forbliver godkendelsen af en XRP ETF af SEC kompliceret. Et væsentligt problem er manglen på CME-handlede XRP-futures, som har spillet en nøglerolle i godkendelsen af Spot Bitcoin og Ethereum ETF’er. SEC ville sandsynligvis også kræve en Overvågnings-Teilungsvereinbarung for at forhindre markedsmisbrug, men alle børser, hvor XRP handles, er ikke regulerede.

Geraci påpeger behovet for en klar reguleringsmæssig ramme af Kongressen, der tydeliggør, hvilke kryptoaktiver der anses for værdipapirer. Selvom kryptoindustrien generelt støtter Trump, går Chris Larsen, medstifter af Ripple, imod strømmen og bakker op om Kamala Harris på grund af hendes forståelse for innovationsøkonomien.

Udviklingen og godkendelsen af kryptoprodukter som XRP ETF’er afhænger derfor i høj grad af politiske forhold og regulatoriske myndigheders villighed til at tilpasse sig en stadigt skiftende markedsscene.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version