AltcoinsKrypto News

Charles Hoskinson betont Überlegenheit von Cardano gegenüber Ethereum und verschärft die Rivalität zwischen den Plattformen

Charles Hoskinson fremhæver forskellen mellem Cardano og Ethereum

Charles Hoskinson positionerer sig konstant i spidsen og understreger Cardanos overlegenhed over etablerede konkurrenter som Ethereum. Han fremhæver især netværksgebyrer, sikkerhed, smart contracts og staking-processer for at fremhæve forskellene mellem de to platforme.

Disse faktorer er blevet kilden til betydelig uenighed, da infrastrukturen i Ethereum ofte er blevet kritiseret af Hoskinson. I den vedvarende saga om deres rivalisering har den udtalte grundlægger endnu en gang angrebet Ethereum’s staking-mekanisme og dermed forstærket den vedvarende konkurrence mellem netværkene.

Hoskinsons perspektiv vinder frem

For nylig udløste Ethereum-udvikleren Justin Drake en debat om Ethereum’s staking-proces med sine kommentarer. Under en podcast bemærkede han, at han ikke havde staked nogen betydelige mængder af sin Ether (ETH) og sammenlignede situationen med at vide, hvordan pølser bliver lavet, og antydede, at dybere indsigt kunne afsløre mindre attraktive aspekter af netværkets staking-mekanisme.

Analogien vandt indpas på Crypto Twitter, og mange udtrykte bekymringer vedrørende Ethereum’s staking-tilgang. Drakes holdning stemmer overens med Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin, som af sikkerhedsmæssige årsager og potentielle interessekonflikter også har undladt at staking hans token.

Som reaktion på fællesskabets reaktion på Drakes kommentarer deltog Cardano-grundlæggeren Charles Hoskinson i diskussionen og tændte bålet. Den udtalte kryptoekspert, der er kendt for at staking alle sine ADA-tokens fuldt ud, greb chancen for at sige “Jeg sagde det” og mindede om tilfælde, hvor Ethereum-udviklere latterliggjorde Cardanos staking-infrastruktur.

Hoskinson tweeted: “Jeg husker, da vi blev brutalt gjort grin af af ETH-udviklere omkring designet af Ouroboros. Gode tider.”

Top  Klagen, Kosten, Kündigungen: Sådan hård er krisen hos Binance

Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke er første gang, Hoskinson kritiserer Ethereum. Tidligere har han sammenlignet Ethereum’s staking-model med usædvanlige enheder, herunder en skraldespand og klassiske rockhit “Hotel California”.

I modsætning hertil har Hoskinson for nylig understreget, at Cardano er mere overkommelig sammenlignet med Ethereum og hævdede, at sidstnævnte aldrig kan følge med på dette område. Dette forstærker rivaliseringen mellem Ethereum- og Cardano-samfundene yderligere og kaster lys over problemerne inden for Ethereum-netværket på en mere seriøs platform.

Charles Hoskinsons kommentar tjener til at skærpe den eksisterende rivalisering mellem Ethereum og Cardano og belyse relevante bekymringer inden for Ethereum’s struktur på et bredere niveau. Denne vedvarende polemik præger fortsat diskursen i kryptorummet og understreger de forskellige filosofier og strategier hos disse to fremtrædende blockchain-platforme.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button