AltcoinsKrypto News

Charles Hoskinson von Cardano beansprucht bahnbrechende Entdeckung: Material aus anderem Sonnensystem geborgen

Charles Hoskinson og hans forskningshold hævder at have fundet materiale fra et andet solsystem

Charles Hoskinson, grundlægger af Cardano (ADA), annoncerer, at han og hans forskningsteam har gjort en banebrydende opdagelse denne sommer. Ifølge Hoskinson og hans forskere har de fundet materiale, der stammer fra et andet solsystem.

I juni var Charles Hoskinson i Stillehavet for at deltage i en forskningsekspedition, der ikke havde noget at gøre med at promovere hans kryptocurrency Cardano (ADA). I stedet hævdede han, at han var på jagt efter udenjordiske væsener. Denne ekspedition var medfinansieret af Hoskinson og blev ledet af fysikprofessor Avi Loeb. I kryptosamfundet blev denne ekspedition mødt med en del foragt.

Nu har Charles Hoskinson imidlertid offentliggjort et uddrag af en akademisk forskningsrapport på Twitter, der angiveligt bekræfter deres spektakulære opdagelse. Rapporten hævder, at de har fundet små kugler i havet, der indeholder betydelige mængder af beryllium, lanthan og uran, som ikke kan findes i vores solsystem. Hoskinson er lige så stolt over denne opdagelse som når han taler om fordelene ved Cardano.

Selvfølgelig bliver Hoskinsons videnskabelige arbejde også vurderet ud fra Cardanos filosofi om at være baseret på videnskabelig forskning. Han har planlagt at indsende det videnskabelige papir til fagtidsskrifter til peer review. Det skal bemærkes, at Hoskinson tidligere har blevet afsløret i at have løjet om sin akademiske baggrund i sit CV i marts 2022, en episode der også vakte undren uden for Cardano-samfundet.

Hoskinson må nu acceptere kommentarer som “Cardano bliver således en altcoin fra et andet solsystem”. Han har allerede planlagt en anden ekspedition til det samme område i Stillehavet for at indsamle større materialer. Det vil give os mere viden om, hvorvidt fundene stammer fra et andet solsystem eller måske endda er produceret af udenjordiske væsener.

Top  Ubisoft vil udstede gratis Ethereum NFT-mønter til Champions Tactics

Hoskinsons balancegang mellem Cardano og forskning

Den 35-årige Hoskinson har formået at dele kryptosamfundet med både beundrere og kritikere. Hvem der har ret angående fundene fra fjerne verdener, vil blive afgjort af den videnskabelige bedømmelsesproces af forskningspapiret. Imidlertid venter der stadig en masse arbejde på Hoskinson med hensyn til Cardano. Kurven for prisen og væksten af ADA stagnerer, og Hoskinson har for nylig rettet sin opmærksomhed mod konkurrerende kryptocurrencys som Solana (SOL).

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button