Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

CME planlægger at gå ind i Bitcoin-handel: Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Im Review: Der Krypto-Trader Plus500

CME tilbyder Bitcoin-Trading?

Die Chicago Mercantile Exchange (CME), en af de største børser i verden, handler primært med futures og optioner og håndterer de største handelsvolumener i dette område. En bred vifte af varer handles på den chicagobaserede børs, herunder træ, forskellige metaller, sukker og korn. Derudover kan man også spekulere i renter, valutaer, aktier og andre finansielle produkter på CME. I fremtiden kan derivatbørsen muligvis også begynde at handle med kryptovalutaer og tilbyde Bitcoin-Trading, ifølge en rapport fra Financial Times.

“Det siges, at CME planlægger at introducere handel med Bitcoin”, lyder det i en rapport fra avisen. Især den stigende efterspørgsel blandt store amerikanske finansvirksomheder og institutionelle investorer vil CME forsøge at imødekomme på denne måde – i deres rapport refererer Financial Times samlet til disse målgrupper som “Wall Street”. Chicago-børsen har modtaget flere henvendelser fra handlende, der viser interesse for at handle Bitcoin gennem en reguleret børs. Indtil videre har CME endnu ikke afsluttet deres planer, og har været uvillige til at kommentere på emnet.

Hvis spekulanter faktisk i fremtiden kan handle Bitcoin gennem CME, kan man forvente yderligere tilstrømning fra institutionelle investorer. Mange kendte navne har allerede investeret i BTC siden januar, da SEC godkendte Bitcoin-spot-ETF’er – heriblandt store banker som JPMorgan og Wells Fargo.

Darum erwarten Experten einen Paukenschlag

CME vil specifikt tilbyde handel med Bitcoin til kassaprisen. Til dette formål vil de samarbejde med en schweizisk partner, Elektronische Börse Schweiz (EBS). EBS har de nødvendige regulatoriske licenser og kan lovligt udføre både handel og opbevaring af kryptovalutaer. Indtil videre er Binance langt den globale markedsleder inden for Bitcoin-spot-handel. Ifølge eksperter kan dette muligvis ændre sig med CME’s indtræden, eller Binance vil i det mindste få en seriøs konkurrent.

Ved deadline var det samlede krypto-handelsvolumen for de sidste 24 timer på Binance ifølge CoinMarketCap 20,4 milliarder amerikanske dollars. Den næststørste er Bybit, som primært opererer i Asien, med 4,3 milliarder amerikanske dollars. Derefter bliver feltet mere tæt. Finans- og kryptoanalytiker Markus Thielen fra 10x Research er overbevist om, at CME’s indtræden ville være en markant begivenhed. Børsen er i stand til at tage store markedsandele fra den allerede etablerede kryptobranche.

CME spiller allerede en betydelig rolle inden for Bitcoin-futures-handel. I dette område dominerer derivatbørsen markedet. Ifølge Financial Times kan børsernes arbejdsmåde også ændre sig i fremtiden, hvor brugen af kryptovalutaer som sikkerhed på markederne bliver muligt. Mens CME ønsker at komme ind i denne forretningsverden, meddelte den ligeledes Chicago-baserede børs CBOE i slutningen af april, at de vil afslutte Bitcoin-spot-handelen. Den regulatoriske usikkerhed i USA var for problematisk.

Nu er det tid til at købe Bitcoin!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version