Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Co-founder of Three Arrows Capital renounces American citizenship, claims US courts have no jurisdiction

Kyle Davies hævder, at amerikanske domstole ikke har jurisdiktion over ham, da han har afstået sit amerikanske statsborgerskab.

Ifølge retsdokumenter, der blev indgivet tirsdag, blev Davies permanent bosiddende i Singapore i 2017 og afstod sit amerikanske statsborgerskab, da han blev gift, på grund af Singapores politik om ikke at tillade dobbelt statsborgerskab.

“For at undgå tvivl erklærer jeg, at jeg ikke underlægger mig eller accepterer domstolenes jurisdiktion i USA,” sagde han.

I et forsøg på at styrke sin sag inkluderede Davies en kopi af sit Singapore-pas i retsdokumenterne, hvilket indikerer, at han faktisk havde afstået sit amerikanske statsborgerskab.

Tre pilekapital blev erklæret konkurs sidste år efter en retskendelse på De Britiske Jomfruøer til at likvidere virksomheden.

Det Singapore-baserede hedgefond havde investeret klientmidler i nye krypto-ventures, men led betydelige tab som følge af sammenbruddet i Terra-økosystemet i maj 2022.

Sidste måned krævede 3AC’s likvidatorer 1,3 milliarder dollars fra Davies og medstifter Su Zhu og hævdede, at medstifterne fortsatte med at påtage sig gæld, selvom virksomheden var insolvent.

Samtidig har likvidatorerne formået at sikre visse aktiver, herunder 35,6 millioner dollars kontanter fra bankkonti, en 30 millioner dollars yacht og mere end 10 millioner dollars fra visse unikke tokens (NFT’er).

Disse aktiver udgør imidlertid kun en brøkdel af det på 3,5 milliarder dollars underskud på selskabets balance i konkursens tidspunkt.

Davies og Zhu nyder et luksusliv på Bali

Som tidligere rapporteret har Tre pilekapitalgrundlæggerne levet det gode liv på Bali efter deres virksomheds fiasko sidste år.

Ifølge en nylig rapport tilbragte grundlæggerne sommeren på Bali, hvor de malede på caféer, læste Hemingway på stranden og besøgte Thailand, Malaysia, Dubai og Bahrain.

Davies tilbragte sin tid “med at male på caféer og læse Hemingway på stranden”, ifølge Times. Han mediterede, tog svampe på en tagterrasse og fløj til Bahrain til en Formel 1 begivenhed.

Zhu derimod tog en anden tilgang.

Han begyndte først at spille en masse videospil, som han nævnte i en tweet i december. Han begyndte derefter at hænge ud med surfere og UFC-kæmpere.

Efter at være vendt hjem til sin mansion i Singapore, installerede han og hans kone en permakultur farm i deres baghave med ænder, kyllinger og guldsmede, rapporterede avisen.

Det er værd at bemærke, at Tre Pilegrundlæggerne har arbejdet på OPNX, kaldet Open Exchange, en børs for handel med krypto-relaterede konkurskrav.

Platformen har dog mødt regulatorisk granskning i Dubai, hvor myndighederne har sendt en skriftlig irettesættelse til Davies og Zhu for at fremme OPNX uden den nødvendige lokale licens.

Exit mobile version