Krypto News

Coinbase erhält Genehmigung zur Einführung von Krypto-Futures für institutionelle Kunden in den USA

Coinbase får tilladelse til at tilbyde krypto-futures for institutionelle kunder

Coinbase, en førende kryptobørs, har fået tilladelse fra National Futures Association (NFA) til at tilbyde investeringer i krypto-futures for institutionelle kunder i USA. Denne nyhed blev annonceret af Coinbase den 16. august. Med denne godkendelse vil Coinbase kunne introducere Bitcoin (BTC)- og Ether (ETH)-futures-kontrakter gennem sin regulerede derivatbørs.

Ifølge Coinbase er denne tilladelse en afgørende milepæl, der bekræfter deres intention om at drive en reguleret og overensstemmende virksomhed samt være den mest betroede og sikre platform for deres kunder. Det er vigtigt at bemærke, at den nye futures-handelstjeneste ikke vil være tilgængelig i USA med det samme, men interesserede kan underskrive en venteliste for at få tidlig adgang.

Coinbase hævder, at den globale kryptoderivatmarked udgør 75 procent af det samlede kryptohandelsvolumen på verdensplan. Ifølge virksomheden giver muligheden for marginalhandel kunderne finansiering og adgang til kryptomarkedet med færre forudgående investeringer end ved traditionel handel.

Det er værd at huske, at Coinbase tidligere annoncerede lanceringen af BTC- og ETH-futures-handel for institutionelle investorer. Desuden planlægger Coinbase også at starte en derivatbørs på Bermuda som en del af deres globale ekspansionsplaner.

Det er dog vigtigt at nævne, at Coinbase befinder sig i en juridisk tvist med den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). SEC har indgivet en retssag mod Coinbase og hævder, at børsen har overtrådt værdipapirloven ved at sælge ikke-registrerede værdipapirer.


Kilder:
  • Coinbase får tilladelse til at tilbyde institutionelle kunder krypto-futures: link til kilde
  • US-reguleret futures-handel snart tilgængelig på Coinbase: link til kilde
  • Coinbase planlægger lancering af derivatbørs på Bermuda: link til kilde
  • Coinbase i retssag med den amerikanske SEC: link til kilde
Top  Potentielle Revolution: Bitcoin ETF-Entwicklung und globale Perspektiven

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button