Krypto News

Coinbase erhält Minderheitsbeteiligung an Circle und löst das Centre Consortium auf, um ein neues Kapitel für den USD Coin einzuleiten.

Coinbase køber minoritetsandel i Circle og opløser Centre Consortium

Coinbase, en af verdens største kryptobørser, har opkøbt en minoritetsandel i Internetfinanstjenesten Circle. Samtidig vil det fælles Centre Consortium, som havde ansvaret for driften af stablecoin’en USD Coin, blive opløst.

Coinbase og Circle styrker deres samarbejde ved, at Coinbase erhverver en minoritetsandel i Circle. Selvom det præcise investeringsbeløb ikke er blevet offentliggjort, vil dette partnerskab give mulighed for en bedre økonomisk og strategisk afstemning mellem de to virksomheder, med henblik på at fremme fremtiden for det finansielle system. Dette blev bekræftet i en blogpost fra Coinbase.

Samtidig vil der fortsat være et kommercielt samarbejde mellem de to virksomheder.

Nyt kapitel for USD Coin

Coinbase og Circle ønsker desuden at åbne et nyt kapitel for USD Coin, som er en stablecoin, der er bundet til den amerikanske dollar. For fem år siden gik de to virksomheder sammen om at lancere USD Coin med ideen om, at stablecoins kunne være en vigtig byggesten i opbyggelsen af det nye finansielle system. Siden da har stablecoins gjort det muligt for brugere over hele verden at få nemmere adgang til dollars og andre valutaer, samtidig med at de kan nyde fordelene ved kryptokurrency. Stablecoins har til formål at være brugervenlige, tilgængelige døgnet rundt, syv dage om ugen, stabile, og have transparente og sikre reserver i et 1:1-forhold.

Centre Consortium opløses

Med det nye partnerskab mellem Coinbase og Circle vil Centre Consortium blive opløst. Centre Consortium var tidligere ansvarlig for driften af USD Coin. Circle vil nu overtage kontrollen over udstedelse af nye tokens og den generelle administration af kryptokurrencyen alene. Årsagen til opløsningen af Centre Consortium er, at der ikke længere er behov for en separat administrativ enhed som følge af øget regulatorisk klarhed for stablecoins i USA og verden generelt.

Top  GTA 6 wirkt zeitgemäß und schon fast.... zurückhaltend: Die neue Richtung des Rockstar-Spiels

Selvom Circle nu vil have den fulde kontrol over USD Coin, vil Coinbase og Circle stadig generere indtægter fra interesseindtægterne på USD Coin-reserverne. Indtægterne vil blive opdelt ligeligt mellem de to virksomheder baseret på mængden af USD Coin, de hver især holder på deres platforme. Samtidig vil de to virksomheder drage fordel af den bredere distribution og brug af stablecoin’en.

Desuden har de to virksomheder annonceret, at de har planer om at lancere USD Coin på seks yderligere blockchains. Dette skridt er planlagt til at finde sted mellem september og oktober, hvilket vil betyde, at stablecoin’en vil være tilgængelig på i alt 15 blockchains. Der er endnu ikke blevet offentliggjort, hvilke blockchains dette præcist vil være.

Artikel kilden: finanzen.net

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button