AltcoinsKrypto News

Coinbase lancerer crypto advocacy gruppe med fokus på at fremme interesse for krypto communityet

Coinbase introducerer ny krypto advocacy-gruppe for at fremme interesserne for kryptofællesskabet

Coinbase har annonceret lanceringen af en krypto advocacy-gruppe, der har til opgave at fremme interesserne for kryptofællesskabet.

Den uafhængige non-profit organisation, der er navngivet “Stand with Crypto Alliance”, har som mål at mobilisere støtte til lovgivning, der vil skabe en reguleringsramme for digitale aktiver i USA.

“I think a few politicians are seeing crypto as an easy shot to take,” udtalte Faryar Shirzad, Chief Policy Officer hos Coinbase, i et nyligt interview med CNN Business. “I don’t think they have fully understood the passion and the community behind it.”

Broen mellem krypto communityet og amerikanske reguleringsmyndigheder

Organisationens primære mål er at bygge bro mellem krypto communityet og amerikanske reguleringsmyndigheder, der ofte har haft uenigheder om, hvordan industrien bør reguleres.

Forholdet mellem kryptoindustrien og den amerikanske regering har været tumultarisk, især på det seneste.

Sammenbruddet af nogle prominente kryptovirksomheder, herunder store børser som FTX og kryptolångivere som Celsius Network og Three Arrows Capital, har fået reguleringsmyndigheder og lovgivere til at indtage en strengere holdning til digitale aktiver.

En af hovedpunkterne i stridighederne ligger i, hvordan kryptotokens skal reguleres.

Securities and Exchange Commission (SEC) fastholder, at de fleste kryptoprodukter skal behandles som investeringskontrakter og falder inden for deres jurisdiktion.

Kryptoindustrien er dog stærkt imod denne argumentation.

Sidste måned afgjorde en amerikansk domstol også i favør for kryptofællesskabet i den verserende retssag, som SEC anlagde mod Ripple. Retten fastslog, at salg af XRP (XRP) på børser i sig selv ikke udgør en investeringskontrakt.

Top  Studie: Superreiche besitzen ein Viertel des deutschen Vermögens

Coinbase ønsker at fremme reguleringsklarhed med ny advocacy-gruppe

Coinbase sigter mod at opbygge momentum med Stand with Crypto Alliance ved at presse på for en tydelig reguleringsramme i USA.

Den non-profit organisation sigter mod at mobilisere det decentraliserede kryptofællesskab og sende en klar besked til lovgiverne om, at “skolen er forbi”.

“America’s crypto constituency is strong – and will be holding them accountable this fall when Congress votes on common-sense legislation to protect consumers and their right to crypto,” citeres det i en erklæring fra Coinbase.

Selvom krypto adoptionen har været støt stigende, møder den fortsat udfordringer på vejen til bred accept.

Kryptovalutaernes potentiale ligger i deres evne til at lette øjeblikkelige og gebyrfri finansielle transaktioner. Tilhængere ser blockchain-teknologi, den underliggende infrastruktur for krypto, som fremtiden for den globale finanssektor.

Dog forhindrer manglende reguleringsklarhed potentielle investorer i at træde ind på dette område.

Stand with Crypto Alliance er en udvidelse af Coinbase’s tidligere kampagne, Crypto435, der havde til formål at organisere kryptofællesskabet omkring lovgivningsmæssige spørgsmål.

Med lanceringen af Stand with Crypto Alliance håber Coinbase at samle kryptoentusiaster fra alle samfundslag for at arbejde hen imod en reguleringsramme, der beskytter forbrugerne samtidig med at fremme innovation.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button