Krypto News

Coinbase lancerer direkte integration med PayPal i Tyskland og Storbritannien – Køb og hæv kryptovalutaer nemt og sikkert

Coinbase lancerer direkte integration af PayPal-konti

I en spændende ny udvikling har Coinbase, den førende kryptobørs, annonceret, at de nu giver brugerne mulighed for at tilknytte deres PayPal-konti direkte til platformen. Dette gør det nemt for brugerne at erhverve og trække kryptokurrency ud på en sikker måde. Derudover kan brugerne også bruge deres debetkort og bankkonti, der er tilknyttet PayPal, til at udføre transaktioner på Coinbase.

Ifølge Coinbase skal køb af krypto være lige så nemt som at gøre indkøb i et supermarked. Desværre kan traditionelle finansielle mekanismer som bankoverførsler dog være besværlige og tidskrævende. For at gøre købsprocessen mere gnidningsfri har Coinbase nu gjort det muligt at købe kryptokurrency via PayPal med blot få klik.

“Vores partnerskab med PayPal giver tyske og britiske brugere en hurtig og sikker måde at købe kryptokurrency på,” siger Daniel Seifert, Vicepræsident og Regional Managing Director for Coinbase, og fortsætter: “Integrationen af PayPal muliggør brugervenlige og sikre kryptokøb ved at udnytte den velkendte transaktionsoplevelse fra PayPal, samtidig med at investorerne nyder godt af den dobbelte sikkerhed fra både PayPal og Coinbase.”

Denne integration med PayPal vil blive udvidet til andre EU-lande i de kommende måneder. Det er allerede muligt at foretage kontantudtræk via PayPal i USA, Canada, Storbritannien og hele EU.

Hvad betyder dette for dig?

Ved at tilbyde direkte forbindelse til PayPal-konti forenkler Coinbase købet af kryptokurrency og gør oplevelsen mere brugervenlig. Hvis du allerede har en PayPal-konto, kan du nemt og hurtigt begynde at købe og handle med kryptokurrency.

Top  Vitalik Buterin: Fra barndommens drømme om kaniner til skaber af Ethereum - et portræt

Denne integration af PayPal på Coinbase giver dig mulighed for at udnytte alle fordelene ved begge platforme. Med den dobbelte sikkerhed fra både PayPal og Coinbase kan du have tillid til, at dine transaktioner og opbevaring af kryptokurrency er sikre og pålidelige.

Fremtidige planer

Coinbase er i gang med at udvide integrationen af PayPal til flere lande i EU. Derfor kan flere brugere se frem til at nyde fordelene ved lette og sikre kryptokøb via PayPal.

For at holde dig opdateret med de seneste nyheder om kryptokurrency og Coinbase anbefaler vi, at du følger os på Twitter eller deltager i vores Telegram-gruppe.

Ansvarsfraskrivelse

Vi er forpligtet til at levere upartisk og gennemsigtig rapportering i overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer. Artiklen er udarbejdet for at give nøjagtige og aktuelle oplysninger, men vi opfordrer læserne til at verificere fakta selvstændigt og rådføre sig med en specialist, før de træffer beslutninger baseret på indholdet i artiklen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button