Krypto News

Coinbase lanciert Base: Das größte Krypto-Unternehmen der USA betritt eine neue Ära der dezentralen Netzwerke, um zusätzliche Einnahmen zu generieren

Coinbase starter nyt Blockchain-netværk ved navn Base

Coinbase, den største kryptobørs med base i USA og det første offentligt noterede firma af sin art, har annonceret lanceringen af Base – et nyt blockchain-netværk. Dette markerer begyndelsen på en ny æra for børsnoterede virksomheder, der driver autonome decentrale netværk, ifølge CoinDesk.

Ifølge Coinbases ledelse vil dette nyskabende tiltag give virksomheden ekstra indtægter fra gebyrer for driften af deres egen blockchain samt indtægter fra applikationer, der kører på det.

Baseret på Coinbase-CEO Brian Armstrongs “hemmelige masterplan”, som han allerede offentliggjorde i 2016, vil fjerde udviklingsfase hos Coinbase komme fra dApps (decentraliserede platforme), der sigter mod at nå en milliard brugere. Coinbase blev noteret på den amerikanske børs Nasdaq i april 2021.

Integrering af kryptovaluta i dagligdagen

Jesse Pollak, der er leder af afdelingen for decentrale protokoller hos Coinbase, er ansvarlig for det nye blockchain-netværk. Han udtalte i et interview med CoinDesk, at det nye netværk allerede har lanceret eller snart vil lancere 100 dApps.

Han understregede, at kryptobranchen har brug for flere real-life anvendelsesscenarier, da omfanget af, hvad der kan gøres med kryptovaluta, stadig er “relativt begrænset”. Coinbase sigter mod at gå fra spekulation til faktisk integration af kryptovaluta i hverdagen.

Coinbase vil demonstrere Base’s evner i samarbejde med virksomhedspartnere, herunder Coca-Cola.

Base er den femtestørste L2-blockchain

Det nyindførte Base-netværk er en L2-blockchain, der kører på Ethereum Mainnet. I denne artikel vil vi forklare i detaljer, hvad L2-blockchains er, og hvordan de fungerer.

Base bruger Optimisms Stack-software, et andet kendt L2-netværk. Ifølge kryptoanalyseselskabet L2Beat er der allerede kryptovalutaindeståender til en værdi af 139 millioner dollars i protokoller og dApps på Base, selv før netværket er live.

Top  Rapport fra FN: USDT og TRON foretrukne valg for krypto-geldwäscherei

Denne mængde af kryptovaluta, der også kaldes Total Value Locked (TVL), placerer Base som den femtestørste L2-blockchain. Foran Base er Arbitrum One med indsatser på cirka 6 milliarder dollars, Optimism Mainnet med 2,9 milliarder dollars, zkSync Era med 430 millioner dollars og dYdX med 336 millioner dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button