AltcoinsKrypto News

Coinbase løser teknisk fejl og genopretter wallet balance

Coinbase har løst en teknisk fejl, der viste tomme saldoer for nogle tegnebøger og ikke tillod brugere at oprette nye tegnebøger eller importere eksisterende tegnebøger.

Ifølge en opdatering på virksomhedens statusside har Coinbase løst fejlen, der plagede dets tegnebog.

“Kunder af Coinbase Wallet kan opleve en fejl, når de forsøger at oprette nye tegnebøger eller importere eksisterende tegnebøger,” skrev Coinbase på sin hjemmeside, før de identificerede problemet og implementerede en løsning.

“Billedet kan også vise en visningsfejl, der viser en saldo på 0 for nogle aktiver,” tilføjede børsen.

Problemet blev oprindeligt rapporteret på X (tidligere Twitter), hvor nogle brugere klagede over, at deres saldo ikke blev vist i tegnebogen.

Når der blev kontaktet for en kommentar, henviste en talsmand for Coinbase os til virksomhedens seneste tweets om sagen, som hævdede, at problemet er løst.

“Vi har løst fejlen med nye tegnebøger / eksisterende tegnebøger, som kunderne oplevede tidligere i dag,” lyder tweeten.

“Saldoer vises nu korrekt. Vi beklager eventuelle gener dette måtte have medført.”

Nogle brugere på X har imidlertid hævdet, at problemet endnu ikke er løst, på trods af virksomhedens påstande.

Coinbase Wallet er en kryptotegnebog med egen opbevaring, hvilket betyder, at den giver brugerne kontrol over deres krypto, nøgler og data.

Tegnebogen understøtter hundredvis af forskellige kryptovalutaer, dusinvis af mere populære netværk samt ikke-fungible tokens (NFT’er).

Coinbase Wallet har også været en del af en voksende bevægelse for at øge brugen af Web3-brugernavne.

Den tilbød gratis cb.id-brugernavne til alle brugere i september, hvilket bidrog til en bølge af registreringer, da året sluttede.

For nylig tilføjede tegnebogen en øjeblikkelig beskedfunktion, som giver brugerne mulighed for at kommunikere ved hjælp af blockchain-adresser.

Top  Investorer venter utålmodigt på næste oksemarked: Sådan undgår du fejl i din investeringsstrategi

Coinbase rapporterer fald i handelsvolumen under regulatorisk pres

Tidligere på måneden frigav Coinbase sin kvartalsvise indtjeningsrapport, der afslørede, at transaktionsvolumen for forbrugere og institutioner er faldet med henholdsvis 70% og 54% sammenlignet med samme periode sidste år.

Børsen tilskrev dette fald til flere faktorer, herunder faldet i den samlede markedsværdi af kryptovalutaer.

Faldet kom, da Coinbase sammen med andre større kryptobørser har stået over for øget regulatorisk pres.

Tilbage i juni sagsøgte SEC både verdens største kryptobørs, Binance, og Coinbase og anklagede dem for ulovligt at tilbyde ikke-registrerede værdipapirer til brugerne.

Det er værd at bemærke, at på trods af den regulatoriske undersøgelse har Coinbase-aktierne set en betydelig stigning i år, med en stigning på 156% på grund af fornyet detailinteresse og sektoromfattende teknologiopsving.

Desuden er virksomhedens aktier steget med mere end 50% siden SEC-søgsmålet.

På den anden side har Coinbases offshore-derivataktbørs oplevet en betydelig stigning i handelsaktiviteten med volumener på op til 300 millioner dollar om dagen.

Som rapporteret har Coinbase International, der faciliterer handel med evige futureskontrakter, konsekvent overgået 100 millioner dollar i daglige volumener siden den 14. august.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button