Krypto News

Coinbase’s BASE Ethereum Layer-2 Network Attracts Over 100,000 Daily Active Wallet Addresses within a Day

Das verraten uns die On-Chain-Daten

Bare en dag efter den officielle lancering af Coinbase’s eget Ethereum Layer-2-netværk, BASE, har antallet af dagligt aktive wallet-adresser allerede overskredet 100.000. Ved redaktionsafslutningen stabiliserede antallet af aktive BASE-brugere sig på omkring 70.000 ifølge Dune.

Data fra L2beat viser også, at det samlede kapital i Coinbase’s Layer-2-netværk BASE er steget fra $134,2 millioner til $173,2 millioner siden den 9. august.

Sammenlignet med Arbitrum og Optimism, der har henholdsvis $5,94 milliarder og $2,84 milliarder i deres Layer-2-netværker, er BASE stadig et meget lille Ethereum Layer-2-netværk. Dog er væksten for Coinbase’s Layer-2-netværk bemærkelsesværdig kort tid efter lanceringen.

En anden interessant detalje fra On-Chain-dataene viser, at BASE allerede havde næsten 100.000 aktive wallet-adresser den 10. august, hvilket svarer til næsten en fjerdedel af antallet af dagligt aktive wallet-adresser på Ethereum Mainchain.

Det skal dog bemærkes, at antallet af aktive wallet-adresser ikke nødvendigvis svarer til antallet af aktive brugere. Mange af disse adresser kan være registreret af såkaldte “Sybil”-brugere, der spekulerer på en potentiel BASE-airdrop.

Hvad er Sybil-brugere?

Sybil-brugere er brugere, der driver flere blockchain-adresser og udfører handlinger på en chain, der endnu ikke har udstedt tokens. Ofte bruger nye krypto-projekter tokens til at belønne tidlige brugere af deres netværk med airdrops. Ved at bruge flere adresser kan en enkelt bruger narre en platform og få ekstra tokens.

Interessant nok har Coinbase offentligt benægtet planer om en airdrop. Det vil dog ikke nødvendigvis afskrække mange Sybil-brugere.

Konklusion

Trods nogle potentielle forhindringer og skepsis har netværket tiltrukket både kapital og brugere på kort tid. Denne dynamik tyder på, at BASE kan udvikle sig til en vigtig aktør i Ethereum Layer-2-økosystemet. Dog er der stadig en betydelig vej at gå for at nå op på en milliard brugere.

Top  Chainlink prisdyk: Vil Chainlink gå ned til nul?Chainlink-prisen har oplevet et fald på 5% til trods for partnerskabet med ANZ Bank. Artiklen giver en LINK-prisanalyse for at afdække, hvorvidt Chainlink vil gå ned til nul.Chainlink-partner med ANZ Bank efter succesfuldt pilotprogram med SWIFT. Interessen for tokenisering stiger, og ANZ Bank har allerede testet en australsk dollar-stablecoin og tokeniserede australske kreditkort.Analyse af Chainlink-prisen: Hvorfor vil Chainlink ikke gå ned til nulSelvom Chainlink oplevede et fald på 5%, er der ingen grund til bekymring for investorer. Prisfald er en almindelig reaktion på store nyheder, og faldet kan forventes på grund af LINK's etablerede handelskanal.Chainlink har nået den øvre trendlinje af sin 16-måneders handelskanal, hvilket har medført et fald på 5%. RSI-indikatoren viser fortsat overophedning, hvilket tyder på yderligere fald i prisen.MACD-indikatoren forbliver bullish og tyder på potentiale for en opadgående bevægelse.Hvis LINK-marinestyrken kan bryde ud af kanalen under SmartCon 2023, kan der forventes en opadgående bevægelse med et mål på $8,50.Selvom der er betydelig nedadgående risiko, er det usandsynligt, at Chainlink når nul.Meme Kombat: Kan dette være en potentiel 10X-investering?Meme Kombat er en innovativ platform, der kombinerer memer, gaming og blockchain. Projektet tilbyder spændende muligheder for staking og belønninger og har allerede skabt stor opmærksomhed i kryptomarkedet.Projektet, der er baseret på tillid og gennemsigtighed, får snart en sikkerhedsaudit af deres smart kontrakt offentliggjort.Med en attraktiv APY og muligheden for at deltage i spillet samtidig med at man tjener passive indkomster har Meme Kombat potentialet til at blive en succes i den voksende GambleFi-industri.Hvis du søger en unik investeringsmulighed, bør Meme Kombat være på din radar.

Fremadrettet kan forskellige faktorer påvirke væksten og succesen for BASE. Accept blandt udviklere, teknologiske fremskridt, regulatoriske udfordringer og ikke mindst konkurrencen fra andre Layer-2-projekter er alle faktorer, som Coinbase-projektet skal håndtere, hvis det ønsker at etablere sig på lang sigt i kryptorummet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button