Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Crypto Finance indgår strategisk alliance med Figment for at forbedre sit Staking-service for institutionelle kunder

Crypto Finance kooperiert mit Figment, um institutionelle Staking-Dienste zu verbessern

Crypto Finance og Figment indgår strategisk alliance for at styrke deres institutionelle Staking-tjenester

I den seneste udvikling inden for digitale valutaer har Crypto Finance, en førende inden for kryptovalutaer, indgået en strategisk alliance med Figment, en anerkendt udbyder af Staking-infrastruktur. Dette nye samarbejde sigter mod at udvide horisonten for institutionelle Staking-tjenester og give blockchain-aktiver en række fordele.

Crypto Finance, en betroet partner for finansielle institutioner og reguleret af den schweiziske finanstilsynsmyndighed (FINMA), har været kendt for sin ekspertise inden for digitale valutaer siden sin grundlæggelse i 2017. Ved at samarbejde med Figment, en anerkendt global udbyder af Staking-infrastruktur med mere end 3 milliarder dollars i aktiver, udvider Crypto Finance markant sit tilbud af protokol-Staking.

I pressemeddelelsen fra de to virksomheder hedder det, at integrationen af Crypto Finance’s omfattende platform med Figments specialiserede Staking-arkitektur vil give institutionelle kunder bedre muligheder for at Staking forskellige digitale valutaer. Især kan de nu Staking Ethereum, Cardano, Polkadot og Solana og tjene belønninger.

Figments SOC2-certificerede ETH-arkitektur og ‘Safety over Liveness’-tilgang sikrer robust sikkerhed og minimerer risikoen for Slashing for institutionelle kunder, der deltager i Staking. Gennem Crypto Finance’s fuldt regulerede Staking-service får kunderne også beskyttelse mod inflation og direkte adgang til præmier, samtidig med at der sikres maksimal sikkerhed for aktiverne.

Crypto Finance, et selskab i Deutsche Börse-gruppen, har udnyttet sit partnerskab med Figment til at tilbyde en prisstruktur, der er en af de mest konkurrencedygtige på det schweiziske marked. Med deres state-of-the-art teknologi og fælles know-how stræber begge virksomheder efter at tilbyde deres institutionelle kunder en enestående værdi og afkast.

I hele Staking-livscyklussen fungerer Crypto Finance som opbevarer af aktiverne og giver dermed en ekstra sikkerheds- og kontrolfunktion. Dette partnerskab giver institutionelle kunder forsikring om, at deres digitale valutaer er beskyttet og giver dem sikkerhed i det konstant udviklende landskab af digitale finanser.

Eva Lawrence, Head of EMEA på Figment, understreger vigtigheden af samarbejdet: “Det giver Crypto Finances kunder mulighed for at opnå sikre og stabile indtægter og samtidig bidrage til udviklingen af Proof-of-Stake-økosystemer. Partnerskabet er en fælles bestræbelse på at fremme vækst og innovation i det hurtigt voksende web3-økosystem.

Jan Brzezek, grundlægger og CEO for Crypto Finance, fremhæver potentialet for udvidede muligheder ud over Ethereum, da partnerskabet åbner døren til en bredere vifte af Staking-netværk. Integrationen af ​​forskellige digitale valutaer muliggør større fleksibilitet ved Staking og potentielle gevinster for institutionelle kunder.

Partnerskabet mellem Crypto Finance og Figment er et vigtigt skridt inden for digital valuta og institutionel Staking. Ved at integrere deres respektive styrker har de to brancheførende skabt en omfattende løsning, der prioriterer sikkerhed for aktiver, maksimerer afkast og skaber et troværdigt og pålideligt Staking-økosystem for institutionelle kunder.

I en konstant udviklende landskab for digitale finanser lover dette strategiske samarbejde at fremme innovation, styrke institutionelle investorer og fremme vækst i Proof-of-Stake-økosystemer.

Exit mobile version