AltcoinsKrypto News

Crypto Gains Political Power in Washington, Becoming a Political Powerhouse, Says CoinShares CSO

Crypto bliver et politisk kraftcenter i Washington

Chief Strategy Officer (CSO) hos CoinShares, Meltem Demirorsas, mener, at krypto bliver mere og mere magtfuldt i Washington og bliver et politisk kraftcenter.

I et nyligt interview med Bloomberg sagde Demirorsas, at krypto er blevet en global industri fra en lille nichefællesskab med forskellige perspektiver og dusinvis af projekter med forskellige mål.

“Som et resultat har vi set en række grupper og handelsforeninger danne sig, der forsøger at samle ressourcer for at bruge deres kollektive magt til at lobbyere og afsætte kapital til at få valgt kandidater, som vil handle i overensstemmelse med deres perspektiver, måske i retning af regulering og politik,” sagde hun.

Hun tilføjede, at krypto bliver et “politisk kraftcenter” og en vigtig del af det amerikanske reguleringsmiljø og bemærkede, at der vil være flere kampagnebidrag fra kryptodeltagere til kryptovenlige kandidater.

Demirorsas argumenterede også for, at USA ikke kan fortsætte med sin reguleringsstilstand og påpegede, at andre jurisdiktioner allerede har gjort betydelige fremskridt med at etablere klare reguleringsretningslinjer for kryptosektoren.

For eksempel implementerede Hongkongs finansielle reguleringsmyndighed endelig sin nye reguleringsramme for krypto den første juni.

Under den nye regelsamling vil bystaten tillade detailinvestorer i byen at handle specifikke “store-cap tokens” på licenserede børser, forudsat at der implementeres sikkerhedsforanstaltninger som videnstest, risikoprofiler og rimelige eksponeringsgrænser.

Securities and Futures Commission (SFC) i Hongkong har også udstedt licenser til krypto-børser.

“Vi ser fremskridt blive gjort i andre dele af verden, der har klare retningslinjer. Vi ser økonomisk aktivitet flyde dertil,” sagde hun.

Top  Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer oplever stigninger på eftermiddagen

Investorer tager risici fra bordet

Når hun blev spurgt om den generelle tilstand på kryptomarkedet, sagde Demirorsas, at der er manglende interesse blandt handlende.

Hun nævnte, at kryptoprodukter, der er offentligt opført, har set indstrømninger på omkring 750 millioner dollars over året.

Der har dog været udbetalinger i den forgangne uge som følge af investorer, der tager overskud og reducerer risikoeksponeringen. “Vi er stadig meget i en risiko-afbøjet miljø,” sagde hun.

Demirorsas kommentarer kommer i lyset af øget granskning af krypto-firmaer af amerikanske regulerende myndigheder, herunder Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Tidligere på året annoncerede CFTC, at de sagsøger Binance og grundlægger Changpeng “CZ” Zhao for anklager om, at krypto-børsen bevidst tilbød uregistrerede krypto-afledte produkter i USA og overtrådte loven.

Ligeledes sagsøgte SEC også Binance og dets administrerende direktør for deres “skamløse foragt for de føderale værdipapirlove” og afslørede 13 anklager mod platformen, herunder driften af en uregistreret børs.

Kommissionen har også truffet håndhævelsesforanstaltninger mod kryptobørserne Kraken og Bittrex samt kryptolånplatformen Nexo indtil videre i år.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button